شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۸
هم‌افزایی نهادهای حوزوی، تبلیغ در مسیر خدمت به زائران رضوی را تقویت کرد

حوزه/ دبیر ستاد و قرارگاه تبلیغ حوزه علمیه خراسان با اشاره به فعالیت مبلغان در محورهای مواصلاتی و داخل شهر مشهد، گفت: امسال با هم‌افزایی نهادهای حوزوی و ساماندهی مبلغان، برنامه‌های متنوعی از جمله اقامه نماز جماعت، تبلیغ چهره‌به‌چهره، سخنرانی، پاسخ‌گویی به سؤالات شرعی، مشاوره، پرده‌خوانی و حضور عمو روحانی‌ها در مسیرهای منتهی به مشهد مقدس اجرا شد.

حجت‌الاسلام سیدجمال موسوی، دبیر ستاد و قرارگاه تبلیغ حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، اظهار کرد: امسال با هم‌افزایی صورت‌گرفته و حضور نهادهای حوزوی در ذیل قرارگاه دهه آخر صفر حوزه علمیه خراسان، اقدامات بسیار خوبی انجام شد.

وی افزود: این قرارگاه با حضور سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات، امور مساجد، سازمان بسیج طلاب، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، بعثه مقام معظم رهبری، اداره اوقاف و حرم مطهر رضوی فعالیت کرد و به لطف الهی، جلسات و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده زمینه اجرای برنامه‌های مختلف را فراهم کرد.

دبیر ستاد و قرارگاه تبلیغ حوزه علمیه خراسان با اشاره به ساماندهی مبلغان، بیان کرد: یکی از اقدامات خوبی که امسال با همکاری و پای کار بودن نهادهای حوزوی عضو قرارگاه انجام شد، ساماندهی مبلغان در محورهای مواصلاتی و همچنین محورهای داخل شهر مشهد بود که مبلغان و مبلغه‌ها با حضور و تلاش خود، فعالیت‌های متعددی را به انجام رساندند.

حجت‌الاسلام موسوی ادامه داد: عمده فعالیت‌های مبلغان شامل اقامه نماز جماعت در مواکب، تبلیغ چهره‌به‌چهره، سخنرانی با موضوعات مختلف، برگزاری تجمعات حتی در محورهای مواصلاتی، پاسخ‌گویی به سؤالات شرعی، مشاوره و پرده‌خوانی بود.

وی افزود: همچنین عمو روحانی‌های عزیز به محورهای مواصلاتی از جمله فریمان، محور چناران و محور ملک‌آباد به مشهد اعزام شدند و به لطف الهی فعالیت‌هایی در این مسیرها داشتند.

حضور مبلغان در کنار زائران از مبدأ تا مقصد

دبیر ستاد و قرارگاه تبلیغ حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه فعالیت مبلغان محدود به مواکب نبود، تصریح کرد: مبلغان در کنار زائران بودند و از مبدأ تا مقصد همراهی می‌کردند و چه در مواکب و چه در حسینیه‌ها و هر جایی که برنامه‌ای برگزار می‌شد، به ارائه خدمات تبلیغی می‌پرداختند.

وی با اشاره به حضور مشاوران در این برنامه‌ها گفت: مشاوران نیز در زمینه شبهات اعتقادی، مسائل خانواده و موضوعات دیگر فعالیت‌هایی داشتند.

حجت‌الاسلام موسوی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات انجام‌شده امسال، برگزاری پرده‌خوانی‌های متعدد در داخل شهر مشهد و در مواکب بود که با همکاری دوستان انجام شد.

وی همچنین به حضور عمو روحانی‌ها با همکاری حجت‌الاسلام نواب اشاره کرد و گفت: عمو روحانی‌ها دعوت شدند و به مشهد آمدند و به صورت خانوادگی نیز حضور داشتند. پس از آن، این عزیزان به محورهای مواصلاتی و محورهای داخل مشهد، مواکب و محل‌هایی که برای اجرای برنامه در نظر گرفته شده بود، اعزام شدند و خدمات ارزنده‌ای ارائه کردند.

حجت‌الاسلام موسوی در پایان با قدردانی از تمامی نهادها و مجموعه‌های حوزوی و فرهنگی مشارکت‌کننده در فعالیت‌های تبلیغی دهه پایانی صفر، از مبلغان سازمان و دفتر تبلیغات، امور مساجد، بعثه مقام معظم رهبری، اداره اوقاف، سازمان بسیج طلاب، حرم مطهر رضوی، مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، مبلغان جهادی و مدارس علمیه، مدیران مدارس، خواهران مبلغه، موکب‌داران و مسئولان محورهای مواصلاتی و محورهای چهارگانه داخل شهر مشهد تشکر کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم خداوند متعال توفیق دهد سال آینده نیز بتوانیم به نحو احسن به زائران علی‌بن‌موسی‌الرضا(علیه‌السلام) خدمت کنیم و خادم خوبی برای امام مهربانی‌ها باشیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha