یکشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵
دیدار کادر مدرسه علمیه کوثر زرندیه با امام جمعه شهرستان

حوزه/مدیر و جمعی از طلاب مدرسه علمیه کوثر زرندیه، با حضور در دفتر امام جمعه این شهرستان، به گفت‌وگو درباره فعالیت‌های علمی، فرهنگی و نقش طلاب در عرصه جهاد تبیین و تربیت نسل جوان پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، خانم مریم خدادادی مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه به همراه جمعی از طلاب با حجت‌الاسلام والمسلمین عینلو، امام جمعه این شهرستان، دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این نشست، خدادادی گزارشی از دستاوردهای علمی، آموزشی، فرهنگی و تبلیغی حوزه علمیه کوثر ارائه داد و بر ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه خواهران در ترویج معارف اسلامی، فعالیت‌های فرهنگی اجتماعی و تعامل با اقشار مختلف جامعه تأکید کرد.

در ادامه، طلاب این مدرسه علمیه بر نقش کلیدی خود در جهاد تبیین، پاسخگویی به شبهات دینی، تربیت نسل جوان و تقویت بنیان خانواده تأکید کردند و پیشنهادها و دغدغه‌های خود را با امام جمعه در میان گذاشتند.

در پایان، حجت‌الاسلام والمسلمین عینلو با قدردانی از زحمات مسئولان و طلاب، بر ضرورت استفاده از توان علمی و فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران و حضور پررنگ‌تر آنان در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرستان تأکید کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha