دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۸
احیای موقوفات حوزه‌های علمیه را با جدیت پیگیری می‌کنیم

حوزه/ میرکریمی با بیان اینکه احیای موقوفات حوزه های علمیه را با جدیت پیگیری می‌کنیم، گفت: برخی موقوفات حوزه‌های علمیه به مرور زمان در محل دیگری مورد استفاده قرار گرفته‌اند که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران پیگیر اصلاح این وضعیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، نشست تشریح برنامه های هفته وقف، امروز نهم شهریور ماه با حضور سید حسن میرکریمی مدیرکل و محسن مبارکی معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد.
میرکریمی در این نشست با بیان اینکه احیای موقوفات حوزه های علمیه را با جدیت پیگیری می کنیم، گفت: برخی موقوفات حوزه های علمیه به مرور زمان در محل دیگری مورد استفاده قرار گرفته اند که اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران پیگیر اصلاح این وضعیت است.
وی تصریح کرد: یکی از زمینه‌های ترویج وقف، میل به جاودانگی انسان است که موجب ماندگاری خیرات انسان می‌شود. همچنین توجه به نیاز جامعه می‌تواند در این زمینه کمک.کننده باشد.
میرکریمی بیان اینکه بیش از ۸۰۰ عنوان وقف داریم، تصریح کرد: اطعام، عزاداری، درمان، آموزش و بسیاری موارد دیگر در موضوعات مربوط به وقف در نظر گرفته شده و موجب ماندگاری نیکوکاری انسان در جهان می‌شود تا برکات آن تا جهان باقی است، به فرد برسد.

رشد وقف در حوزه کمک به جبهه مقاومت
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران خاطرنشان کرد: وقف در حوزه و کمک به جبهه مقاومت از مواردی است که در ماه‌های اخیر شاهد روند رو به رشد آن بوده‌ایم. این موضوع نشان‌دهنده دغدغه مردم نسبت به امنیت ملی و حفاظت از جبهه‌های مقاومت در سراسر جهان است.

ثبت ۸۰۰ عنوان وقف در کشور
وی در ادامه با اشاره به تنوع نیت های واقفان خیراندیش، از ثبت ۸۰۰ عنوان وقف در حوزه های مختلف در سطح کشور خبر داد و افزود: در روزهای آغازین جنگ تحمیلی، با درخواست از ریاست سازمان اوقاف، موفق به جمع آوری کمکهای اضطراری برای آسیبدیدگان جنگ در تهران شدیم و این اقلام با هماهنگی شهرداری در اختیار افرادی که منازل شان تخریب شده بود، قرار گرفت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران در ادامه به سیاست های حمایتی این سازمان در شرایط اقتصادی کنونی اشاره و تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۵، هیچگونه افزایشی در اجاره بهای منازل مسکونی و واحدهای تجاری موقوفه در تهران اعمال نشده است تا از فشار بر مستأجران کاسته شود. البته تمامی اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق نیت واقفان و خدمت‌رسانی هرچه بهتر به اقشار مختلف جامعه برنامه ریزی و اجرا می‌شود.
میرکریمی در ادامه به حمایت از برنامه های مذهبی و اجتماعی اشاره کرد و بیان داشت: برنامه ریزی لازم برای برپایی ایستگاه‌های صلواتی و پذیرایی در میادین اصلی شهر انجام شده و کمکهای قابل توجهی نیز به هیئات مذهبی فعال در این عرصه پرداخت کرده ایم. پذیرایی از مردمی که ۱۸۰ شب در اجتماعات شبانه شرکت کرده اند نیز توسط بقاع متبرکه و امامزادگان واجب التعظیم و هیئت های مذهبی انجام می گیرد.

احیای موقوفات مساجد
وی در ادامه به موضوع احیای موقوفات مساجد نیز اشاره کرد و افزود: در همین زمینه با مرکز رسیدگی به امور مساجد تعامل خوبی داریم.
میرکریمی در پایان با اشاره به گستردگی موضوعات مرتبط با وقف در کشور، افزود: ما از ظرفیت های مختلف برای ساماندهی این موقوفات بهره می بریم تا نیت واقفان به خوبی اجرا شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha