پنجشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۲
برگزاری مرحله مقدماتی کشوری رشته‌های آوایی چهل‌ونهمین دوره مسابقات قرآن کریم در قم

حوزه/ رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم از برگزاری مرحله مقدماتی کشوری رشته‌های آوایی چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در استان قم خبر داد و گفت: این مرحله در بخش خواهران پنجشنبه ۲۶ شهریورماه و در بخش برادران جمعه ۲۷ شهریورماه در استودیو آستان مقدس امامزاده سیدعلی(ع) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سید محمد صالح‌نژاد، با اشاره به برگزاری مرحله مقدماتی کشوری رشته‌های آوایی چهل‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، اظهار کرد: این مرحله از مسابقات در دو بخش خواهران و برادران و در رشته‌های مختلف حفظ، ترتیل، دعاخوانی، اذان، تحقیق و مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم برگزار خواهد شد.

وی افزود: بخش خواهران روز پنجشنبه ۲۶ شهریورماه ۱۴۰۵ در استودیو آستان مقدس امامزاده سیدعلی(ع) واقع در بلوار ۱۵ خرداد برگزار می‌شود و برنامه رقابت‌ها از ساعت ۹ صبح آغاز خواهد شد.

صالح‌نژاد ادامه داد: در بخش خواهران، فاطمه یزدانی در رشته حفظ ۲۰ جزء نوجوان از ساعت ۹، زهره خلیلی در رشته حفظ ۲۰ جزء بزرگسال از ساعت ۹:۱۵، فاطمه جعفری در رشته حفظ کل نوجوان از ساعت ۹:۳۰ و زینب امین‌پور در رشته حفظ کل بزرگسال از ساعت ۹:۴۵ به رقابت می‌پردازند.

وی گفت: در رشته ترتیل، فاطمه دلیری از ساعت ۱۰ و آذرمـان صادقی از ساعت ۱۰:۱۰ اجرا خواهند داشت و در رشته دعاخوانی نیز فائزه دمقی از ساعت ۱۰:۲۰ به رقابت می‌پردازد.

رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: در رشته تحقیق نوجوان، زینب اکرامی مقدم از ساعت ۱۰:۳۰ اجرا خواهد داشت و در رشته تحقیق بزرگسال نیز طیبه صبوری از ساعت ۱۰:۴۰، نسیبه کرمی پارسا از ساعت ۱۰:۵۰ و زهرا جاویدی از ساعت ۱۱ به اجرای خود می‌پردازند.

وی خاطرنشان کرد: برنامه بخش خواهران با اجرای گروه تسنیم در رشته مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم از ساعت ۱۱:۱۰ تا ۱۱:۳۰ به پایان می‌رسد.

صالح‌نژاد با اشاره به برگزاری بخش برادران در روز جمعه ۲۷ شهریورماه اظهار کرد: این بخش نیز از ساعت ۹ صبح آغاز می‌شود و در نخستین رشته، حسین ایزدی در حفظ ۲۰ جزء نوجوان از ساعت ۹ و حسین کریمی لویی و سجاد وفایی در حفظ ۲۰ جزء بزرگسال به ترتیب از ساعت ۹:۱۵ و ۹:۳۰ رقابت خواهند کرد.

وی ادامه داد: حیدر سلیمانی نیز در رشته حفظ ۲۰ جزء بزرگسال از ساعت ۹:۴۵، علیرضا براتی در رشته حفظ کل نوجوان از ساعت ۱۰، احمد معتمدی در رشته حفظ کل بزرگسال از ساعت ۱۰:۱۵ و مهدی حبیبی در رشته حفظ کل بزرگسال از ساعت ۱۰:۳۰ اجرا خواهند داشت.

رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم افزود: در رشته ترتیل، روح‌الله آقایی از ساعت ۱۰:۴۵، محمدمهدی محمودی از ساعت ۱۰:۵۵ و مهدی اکبری از ساعت ۱۱:۰۵ به رقابت می‌پردازند.

وی گفت: در رشته دعاخوانی، محمدرضا معنویان(مهمان) از ساعت ۱۱:۱۵، حافظ علیزاده(مهمان) از ساعت ۱۱:۲۵ و رضا ابراهیم‌پور از ساعت ۱۱:۳۵ اجرا خواهند داشت و در رشته اذان نیز محمدمهدی رحیمی از ساعت ۱۱:۴۵ به اجرای خود می‌پردازد.

صالح‌نژاد خاطرنشان کرد: پس از پایان بخش صبح، از ساعت ۱۱:۵۵ تا ۱۴:۳۰ زمان نماز و استراحت در نظر گرفته شده است و رقابت‌ها از ساعت ۱۴:۳۰ با رشته تحقیق نوجوانان ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: در رشته تحقیق نوجوان، رضا خجسته‌کی از ساعت ۱۴:۳۰، علی میرشمس از ساعت ۱۴:۴۰ و سیدامیر محمد میری از ساعت ۱۴:۵۰ اجرا خواهند داشت و در بخش تحقیق بزرگسالان نیز میثم حمیدی نیک از ساعت ۱۵، محمدمهدی طالبیان از ساعت ۱۵:۱۰ و اسحاق عبداللهی از ساعت ۱۵:۲۰ به رقابت می‌پردازند.

رئیس امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان قم ادامه داد: در پایان بخش برادران، گروه ولی‌عصر(عج) از ساعت ۱۵:۳۰ و گروه انوارالهدی از ساعت ۱۵:۵۰ در رشته مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم به اجرای برنامه خواهند پرداخت و این بخش ساعت ۱۶:۱۰ به پایان می‌رسد.

وی با اشاره به میزبانی آستان مقدس امامزاده سیدعلی(ع) از این رقابت‌ها گفت: برگزاری مرحله مقدماتی کشوری مسابقات در این آستان مقدس، فرصتی برای استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه در میزبانی از رویدادهای تخصصی قرآنی و تقویت فعالیت‌های قرآنی در استان قم است.

صالح‌نژاد ابراز امیدواری کرد این رقابت‌ها ضمن فراهم کردن زمینه حضور و رقابت چهره‌های قرآنی، به شناسایی و معرفی استعدادهای برتر قرآنی و ارتقای سطح فعالیت‌های قرآنی استان کمک کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha