سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳
طرح‌های تبلیغی مدارس شهری یزد همراه و هماهنگ می‌شوند

حوزه/ نشست هماهنگی طرح‌های تبلیغی مدارس شهری یزد با هدف هم‌افزایی، جلوگیری از موازی‌کاری و ارتقای پوشش تبلیغی مدارس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، نشست هماهنگی طرح‌های تبلیغی مدارس شهری یزد با حضور حجج‌اسلام شعبان‌زاده معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه علمیه استان و غنی‌زاده رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه الغدیر در محل مدیریت حوزه علمیه یزد برگزار شد.

در این نشست، موضوع همپوشانی و هماهنگی در ارائه سامانه‌ها و ظرفیت‌های تبلیغی به مدارس یزد مورد بررسی قرار گرفت.

حاضران در این نشست با اشاره به فعالیت مدارس امین و اجرای طرح بهنام، بر ضرورت هماهنگی بیشتر میان این دو ظرفیت تأکید کردند تا با برنامه‌ریزی منسجم و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های موجود، پوشش تبلیغی مدارس شهری یزد توسعه یابد.

همچنین در این جلسه بر تقسیم‌بندی مناسب مدارس، تبادل اطلاعات و هماهنگی در اعزام و فعالیت مبلغان تأکید شد تا ضمن جلوگیری از موازی‌کاری، هیچ مدرسه‌ای از ظرفیت‌های فرهنگی و تبلیغی مورد نیاز بی‌بهره نماند.

در پایان مقرر شد هماهنگی میان مسئولان مربوطه ادامه یافته و سازوکار مشخصی برای استفاده بهینه از ظرفیت طرح امین و طرح بهنام در مدارس شهری یزد تدوین و اجرا شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha