سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۲
فقدان آیت‌الله‌العظمی شبیری زنجانی ضایعه‌ای بزرگ برای حوزه‌های علمیه است

حوزه/ آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، در حاشیه مراسم وداع با پیکر مطهر حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی، با تسلیت این ضایعه به حوزه‌های علمیه و جامعه روحانیت، گفت: فقدان این عالم بزرگوار، ضایعه‌ای عظیم برای حوزه‌های علمیه، فضلا و عموم علاقه‌مندان به معارف اهل‌بیت(ع) است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی در حاشیه مراسم وداع با پیکر مطهر حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی با گرامیداشت یاد و خاطره ایشان و اشاره به شخصیت علمی و معنوی وی، گفت: ایشان از شخصیت‌های برجسته و نورانی حوزه‌های علمیه بودند که عمر پربرکت خود را در مسیر علم، تقوا، تهذیب، عبادت و خدمت به دین و مردم سپری کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی افزود: حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی شخصیتی متواضع، زاهد، عابد، عارف، سختکوش و فداکار بودند و مجموعه‌ای از فضائل و ویژگی‌های یک روحانی جامع و واجد شرایط را در خود جمع کرده بودند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به سابقه آشنایی خود با خاندان آیت‌الله شبیری زنجانی بیان کرد: هم پدر بزرگوار ایشان و هم خود این شخصیت بزرگوار، از چهره‌های ارزشمند و تأثیرگذار حوزه علمیه بودند و سالیان متمادی در مسیر تحصیل، تدریس، تهذیب و خدمت به معارف اهل‌بیت(ع) تلاش کردند.

وی ادامه داد: از حدود سالیان گذشته، توفیق آشنایی و ارتباط با این خاندان بزرگوار را داشته‌ام و همواره شاهد اخلاص، تواضع، دقت علمی و اهتمام آنان به مسائل دینی و حوزوی بوده‌ام.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی تأکید کرد: حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی نمونه‌ای روشن از یک روحانی جامع بودند؛ عالمی که در کنار دانش و فقاهت، از تواضع، زهد، عبادت، دقت نظر، اخلاق و خدمتگزاری واقعی به مردم برخوردار بود.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با بیان اینکه جایگزین کردن شخصیت‌هایی با این اصالت و ویژگی‌های علمی و اخلاقی بسیار دشوار است، خاطرنشان کرد: حوزه‌های علمیه در دهه‌های گذشته شخصیت‌های بسیار نورانی و بزرگی را تربیت کرده‌اند و امروز فقدان چنین چهره‌هایی، خلأ بزرگی برای حوزه و جامعه اسلامی ایجاد می‌کند.

وی در پایان با تسلیت مجدد این مصیبت به خاندان، شاگردان و ارادتمندان حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی، برای آن عالم فقید رحمت و مغفرت الهی مسئلت کرد و گفت: امیدواریم خداوند متعال ایشان را با اولیای الهی، امام شهدا و صالحان محشور فرماید و فرزندان و شاگردان شایسته ایشان نیز راه پدر و استاد بزرگوار خود را ادامه دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha