حجت الاسلام والمسلمین اصغر عرفانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در قزوین، با اشاره به حضور در مراسم تشییع پیکر آیت الله العظمی شبیری زنجانی در شهر مقدس قم، گفت: مرحوم حضرت آیت الله شبیری زنجانی، فقیهی خودساخته و علاقمند به اهل بیت عصمت و طهارت بود و همواره تلاش می کرد شاگردان خود را چنین تربیت کند.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: وقتی عالمی از دنیا رفت همه متاثر می شوند و تاسف می خورند، زیراکه جبران فردی که سال ها در سنگر علم به خدمت و فعالیت علمی مشغول بوده، سخت و دشوار است.
دبیر شورای حوزه علمیه استان قزوین ابراز کرد: آیت الله العظمی شبیری زنجانی نه تنها در سنگر تعلیم و تربیت، بلکه در عرصه تحقیق و پژوهش نیز فعالیت های گران سنگی داشت و آثار علمی و قلمی بسیار ارزنده ای از خود به جای گذاشته است.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین بیان کرد: جهان تشیع و حوزه علمیه قم فقیهی کمنظیر را از دست داد که به موجب حدیث شریف جبرانناپذیر است.
حجت الاسلام والمسلمین عرفانی خاطرنشان کرد: این مصیبت عظیم را به همه شیفتگان دانش و فضیلت و به خاندان معظم آن مرجع بزرگ و بزرگوار تسلیت عرض نموده و برای آن سفر کرده همجواری با اولیای عظیم الشان را از خدای مهربان مسالت دارم.


انتهای پیام /










نظر شما