سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ - ۲۲:۴۹
برگزاری جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان + عکس

حوزه/ جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی، معاون مسکن مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، معاونان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان و اعضای پروژه، در مرکز خدمات حوزه‌ علمیه استان سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از سمنان، جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین علا رفیعی، معاون مسکن مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، معاونان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان و اعضای پروژه، در مرکز خدمات حوزه‌ علمیه استان سمنان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، مدیر مرکز خدمات حوزه‌ علمیه استان سمنان، ضمن خیرمقدم به حاضران، گزارشی از روند تملک زمین و اقدامات انجام‌شده در حوزه مسکن طلاب و روحانیون استان ارائه کرد و به تشریح برنامه‌ها و پیگیری‌های صورت‌گرفته برای اجرای پروژه ۴۰ واحدی پرداخت.

حجت‌الاسلام والمسلمین یزدان جمشیدی، با اشاره به اهمیت تأمین مسکن طلاب و روحانیون، اظهار داشت: حمایت از مسکن طلاب از اولویت‌های رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و از جمله تأکیدات مقام معظم رهبری در حکم انتصاب ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه است و بر همین اساس، موضوع مسکن به‌صورت جدی در دستور کار مرکز قرار دارد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان + عکس

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین علا رفیعی، معاون مسکن مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های مرکز در حوزه مسکن طی ادوار مختلف، بر اهتمام مرکز برای حمایت و تسهیل در امر تأمین مسکن طلاب و روحانیون تأکید و روند اجرای پروژه ۴۰ واحدی را تشریح کرد.

وی همچنین با اشاره به ابلاغ دفتر مقام معظم رهبری در خصوص اجرای طرح‌های مسکن مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌عنوان متولی ساخت واحدهای مسکونی این پروژه تعیین شده است و مراحل اجرایی پروژه با  هماهنگی مرکز خدمات و بنیاد مسکن دنبال خواهد شد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان + عکس

در ادامه این نشست، مهندس خابوری، معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان، ضمن تشریح برنامه‌ها و فرآیند اجرایی بنیاد مسکن، مراحل ساخت، نحوه اجرای پروژه و روند پیش‌بینی‌شده برای آغاز و ادامه عملیات ساختمانی را برای اعضای پروژه تبیین کرد.

وی همچنین تأکید کرد هزینه ساخت واحدها بر اساس فرمول قیمت تمام‌شده محاسبه خواهد شد و جزئیات مربوط به هزینه‌های اجرایی و مراحل ساخت در فرآیند پروژه به اعضا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

برگزاری جلسه هم‌اندیشی و توجیهی اعضای پروژه ۴۰ واحدی شهرک ۲۰۵ هکتاری سمنان + عکس

در پایان، اعضای پروژه سؤالات، ابهامات و دغدغه‌های خود را در خصوص نحوه اجرای پروژه، مراحل ساخت، هزینه‌ها و فرآیندهای پیش‌رو مطرح کردند و مسئولان مرکز خدمات حوزه‌علمیه و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سمنان به پرسش‌های حاضرین پاسخ دادند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha