به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، یادواره شهدای محله با عنوان از سردارشهید محمودخادمی تا شهید جاویدالاثر محمدذوالفقار پورشامگاه جمعه ۲۴ مهر با سخنرانی حاج عظیم ابراهیم پور رییس ستاد جهاد تبیین کل کشور و مرثیه سرایی مداح اهل بیت (ع)عباد صالحی با حضور جمعی از مسئولان ،خانواده معظم شهدا واقشار مختلف مردم در خیابان شهید ابوالفضلی بالاتر از مسجد جوادالائمه علیه السلام کاشان برگزار شد.
سردار ملکی در این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا خصوصا رهبر شهیدمان و شهدای جنگ تحمیلی اظهار داشت: دشمن در جنگ با ایران به دنبال بمب هسته ای ، انرژی صلح آمیز ، نظامی ، حقوق بشر ، موشک ها و پهبادها نیست بلکه برای دین ما است.
فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه در ابتدای انقلاب تجهیزات نظامی پیشرفته موشک ، پهباد و...نداشتیم گفت: دشمن به دنبال ساقط کردن نظام جمهوری اسلامی ایران بود.
وی با بیان اینکه دشمن یقین دارد که نظام اسلامی ایران و مردم وصل به امامی هستند که با ظهورش جهان را پراز عدل و داد خواهد نمود و ظالم و ظلم را سرنگون خواهد کرد افزود:دشمن می داندکه هرگز توانایی مقابله با امام زمان (عج) را ندارد.
سردار ملکی با بیان اینکه ملت ایران درس از نهضت عاشورا و امام حسین(ع) گرفته است گفت: ملت ایران تنها ملتی است که بعد از نبی مکرم اسلام حضرت محمد بن عبدالله (ص)و ۱۴۰۰ سال هیچ حکومت شیعه ۱۲ امامی که مبنای آن ولایت مطلقه فقیه وحکومت جمهوری اسلامی باشد امامشان را تنها نگذاشتند.
فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه ملت ایران در برابر توطئه های دشمنان محکم ایستاده اند افزود:خدای متعال به ما وعده داده که بدون هیچ تردیدی پیروزی قطعی بر علیه جبهه کفر می باشد.
سردار ملکی تصریح کرد :همانطورکه فرعون ها رفتند ترامپ خائن و نتانیاهو کودک کش نیز بر اساس اراده الهی بزودی از بین خواهند رفت .
انتهای پیام./

















نظر شما