چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۹
نشست مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) سمنان با مبلّغات و دانش‌آموختگان

حوزه/ نخستین نشست صمیمی مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) سمنان با جمعی از مبلّغات، دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان با محوریت بررسی ظرفیت‌های نوین تبلیغی و رسالت‌های فرهنگی بانوان طلبه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از سمنان، نخستین نشست صمیمی مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) سمنان با جمعی از مبلّغات، دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان با محوریت بررسی ظرفیت‌های نوین تبلیغی و رسالت‌های فرهنگی بانوان طلبه برگزار شد.

فاطمه شکری، مدیر مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا(س) در این نشست که با هدف هم‌اندیشی و ارتقای سطح فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی برگزار شد، ضمن تشکر از معاون فرهنگی سطوح عالی حوزه علمیه خواهران و خیرمقدم به مبلّغات و دانش‌آموختگان، به تبیین جایگاه خطیر بانوان طلبه در عصر کنونی پرداخت.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های عظیم تبلیغی موجود در بدنه دانش‌آموختگان حوزوی تأکید کرد وگفت: امروز شبکه مبلّغات توانمند ما، گنجینه‌ای ارزشمند از معارف اهل بیت (ع) را در اختیار دارند که حوزه علمیه باید با بهره‌گیری از روش‌های نوین و هنرمندانه، این ظرفیت بالقوه را به عرصه ظهور و اثرگذاری حداکثری در جامعه برساند.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا (س) در ادامه بر لزوم آموزش‌های تخصصی تبلیغی تصریح کرد و افزود: دیگر روش‌های سنتی و عمومی پاسخگوی تمامی نیازهای مخاطبان امروز به‌ویژه نسل جوان نیست. مبلّغات عزیز ما باید در حوزه‌های تخصصی نظیر پاسخگویی به شبهات روز، مشاوره خانواده، تبلیغ کودک و نوجوان و حضور مؤثر در فضای مجازی، دوره‌های آموزشی تکمیلی و تخصصی را طی کنند تا با دانش و مهارت عمیق‌تری وارد میدان شوند.

وی در بخش دیگری از این نشست با ابراز نگرانی نسبت به کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها و معارف دینی در لایه‌های مختلف جامعه، بر ضرورت اهتمام جدی به فرهنگ‌سازی در معارف دینی کم‌رنگ‌شده در جامعه تأکید کرد و گفت: امروز جامعه تشنه معارف ناب اسلامی است و برخی آموزه‌های حیاتی دینی که ممکن است در هیاهوهای زندگی مدرن کم‌رنگ شده باشند، نیازمند احیا و بازتعریف به زبان روز هستند؛ و این رسالت سنگین، بیش از هر کس بر دوش مبلّغات حوزوی و عالمان دینی قرار دارد.

در ادامه این نشست، مبلّغات و دانش‌آموختگان حاضر نیز به بیان دغدغه‌ها، پیشنهادها و چالش‌های پیش روی فعالیت‌های تبلیغی خود پرداختند و تبادل نظر پیرامون راهکارهای ارتقای اثرگذاری فرهنگی در سطح استان سمنان صورت گرفت.

این نشست با اقامه نماز جماعت و تجدید عهد فعالان عرصه تبلیغ برای استمرار حرکت در مسیر ترویج معارف اسلامی به پایان رسید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha