شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵
تقویت برنامه‌های ایجابی و تعمیق تربیت اخلاقی، اولویت حوزه‌های علمیه خواهران است

حوزه/ آیت‌الله دری نجف‌آبادی در نشست با هیئت امنای حوزه‌های علمیه خواهران استان، بر ضرورت تقویت فعالیت‌های ایجابی در برابر برنامه‌های سلبی دشمنان، تعمیق تربیت اخلاقی و معرفتی طلاب و توجه جدی به مسئله خانواده، ازدواج و فرزندآوری تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی امروز در نشست با هیئت امنای حوزه‌های علمیه خواهران استان مرکزی بر ضرورت تقویت فعالیت‌های ایجابی حوزه‌های علمیه خواهران، تعمیق مبانی اخلاقی و اعتقادی طلاب و توجه جدی به مسئله خانواده، ازدواج و فرزندآوری تأکید کرد.

وی با اشاره به اهمیت تلاش حوزه‌های علمیه خواهران در سطح استان و کشور اظهار کرد: در برابر برنامه‌های سلبی دشمنان و نقشه‌های شیطانی آنان، باید برنامه‌های ایجابی را هرچه بیشتر گسترش دهیم؛ چراکه تقویت این رویکرد به نفع جامعه اسلامی است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: مردم، نخبگان، حوزه‌های علمیه، علما و دانشگاه‌ها باید در این مسیر مشارکت و همکاری داشته باشند تا با توسعه فعالیت‌های سازنده و اثربخش، زمینه تأثیرگذاری برنامه‌های مخرب دشمنان کاهش یابد.

وی تعمیق تربیت اخلاقی، معرفتی و اعتقادی طلاب را از دیگر اولویت‌های مهم دانست و تصریح کرد: نباید صرفاً به ظواهر و شکل بیرونی فعالیت‌های تربیتی اکتفا کنیم، بلکه باید در کنار آن، برای تقویت عمق معنوی، اخلاقی، علمی، ایمانی، قرآنی و ولایی فرزندان و طلاب سرمایه‌گذاری جدی صورت گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به گستردگی و عمق بی‌پایان معارف اسلامی خاطرنشان کرد: معارف اسلامی همچون اقیانوسی بی‌کران است که هرچه انسان در آن عمیق‌تر شود، همچنان زمینه‌های تازه‌ای برای شناخت و معرفت پیش روی او قرار می‌گیرد؛ ازاین‌رو باید به جای توجه صرف به کمیت و مدارک، کیفیت آموزش و عمق‌بخشی به دانش و معرفت مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی نقش اساتید و مربیان را در این زمینه بسیار مهم دانست و گفت: اساتید باید از فضیلت علمی، اخلاقی و معنوی برخوردار باشند و خود به‌عنوان الگوی عملی و اسوه حسنه برای طلاب عمل کنند؛ چراکه تربیت نسل مؤمن، عالم و متعهد بدون حضور استادان توانمند و اثرگذار امکان‌پذیر نیست.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی همچنین بر ضرورت آگاهی طلاب از مسائل روز تأکید کرد و افزود: حوزه‌های علمیه نمی‌توانند نسبت به حوادث جهان، مسائل کشور، تحولات منطقه و جنگ‌ها بی‌تفاوت باشند و باید در کنار تعمیق مبانی دینی، شناخت و تحلیل مسائل روز نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه با تأکید بر جایگاه راهبردی خانواده اظهار کرد: مسئله خانواده، ازدواج، فرزندآوری، همسرداری و تربیت فرزند از موضوعات بسیار مهمی است که باید در برنامه‌ریزی‌های حوزه‌های علمیه به‌طور جدی دنبال شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با اشاره به اهمیت ازدواج به‌موقع طلاب و توجه به تشکیل خانواده و فرزندآوری بیان کرد: حوزه‌های علمیه باید خود پیشگام ترویج فرهنگ ازدواج آسان و خانواده‌محور باشند و زمینه‌ای فراهم کنند که طلاب در کنار تحصیل و فعالیت علمی، از فرصت مناسب برای تشکیل خانواده و ایفای مسئولیت‌های همسری و مادری برخوردار شوند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی با اشاره به الگوگیری از سیره حضرت فاطمه زهرا(س) و زندگی ساده و معنوی شهدا تصریح کرد: زندگی نباید گرفتار تشریفات، تجمل‌گرایی و هزینه‌های غیرضروری شود؛ بلکه باید با ساده‌زیستی، قناعت و توکل به خداوند، الگوی مناسبی برای جامعه ارائه کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: حوزه‌های علمیه، به‌ویژه مدارس علمیه خواهران، باید در کنار ارتقای سطح علمی و معنوی، در زمینه تحکیم خانواده، ازدواج، فرزندآوری و ترویج سبک زندگی اسلامی پیشگام باشند و این موضوعات را به‌عنوان اولویت‌های راهبردی در برنامه‌های خود دنبال کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha