سه‌شنبه ۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۶
روند رو به رشد فعالیت های اداری و ساخت و ساز حوزه اصفهان

معاون اداری ، مالی و پشتیبانی حوزه علیمه اصفهان از روند رو به رشد و پیشرفت فعالیت های اداری و ساخت و سازها در این حوزه در سال همت مضاعف و کار مضاعف خبر داد.

محسن سیلانی در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه ابراز داشت: فعالیت این معاونت در دو بخش انجام می شود؛بخش اول مربوط به امور اداری و مالی مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان و مدارس تحت پوشش و بخش دیگر مربوط به فعالیت دفتر فنی و مهندسی است.

وی یادآور شد: از قسمت های مهم این معاونت، واحد انفورماتیک است که دارای دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است و به لحاظ اهمیتی که داشته از نیمه دوم سال 86 ایجاد شده و به فعالیت مشغول می باشد.

معاون اداری ، مالی و پشتیبانی حوزه علیمه اصفهان همچنین گفت: در حال حاضر حدود 80 رایانه در مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان موجود می باشد که از طریق شبکه با هم در ارتباط هستند ک مباحث فنی آن و تعمیرات و تجهیزات با مرکز انفورماتیک است.

وی یادآور شد: از  اوایل سال گذشته واحد کارگزینی مرکز مدیریت به نرم افزار نیروی انسانی مجهز شد . در حال حاضر پرداخت حقوق کلیه کارکنان به صورت سیستم وار در قالب آن تعریف شده است، بخش مرخصی تحت وب را از سه ماه پیش راه‌اندازی نمودیم تا افراد از این طریق بتوانند حتی در منزل اقدام به درخواست مرخصی کرده و مسئولان مربوطه نیز به درخواست ها سریعا رسیدگی کنند.

*اتوماسیون اداری راه‌اندازی می‌گردد

معاون اداری، مالی حوزه علمیه اصفهان افزود: مطالعات اتوماسیون اداری را نیز در دست اقدام داریم؛ یک کارگروه کارشناسی هم در این باره تشکیل شده که در حال شناسایی نواقص و معایب طرح هستند. در این خصوص هم مطالعات جمع بندی شده و در اختیار معاونت طرح و برنامه قرار گرفته است.

وی افزود: تا بحال حدود 15 مدرسه علیمه تحت پوشش سیستم‌های حوزه هستند و در آینده نزدیک برای دیگر مدارس این کار را انجام خواهیم داد.

معاون اداری، مالی حوزه علمیه اصفهان با اشاره به این که سیستم کنترل اموال در مسایل اداری از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، گفت: این سیستم هم از آن جا که تحت وب است در آینده می توانیم از همین طریق، مدارس را تجهیز کرده و امکانات آن ها را به روز کنیم.

*نیروهای اداری ساماندهی می‌‌شوند

وی با بیان این که تجهیز مرکز مدیریت حوزه اصفهان و مدارس تحت پوشش بر عهده واحد پشتیانی می باشد، ابراز داشت: هنوز نیروهای ما استخدام رسمی نیستند، بلکه در قالب قراردادهای یک ساله فعالیت می‌کنند که البته یک هسته گزینش را تشکیل داده‌ایم و قصد داریم افرادی که شرایط آن ها مطابق ضوابط باشد را استخدام کنیم. البته سیاست گذاری‌ها در این بخش از سوی شورای عالی حوزه مشخص می شود.

سیلانی در بخش دیگری از این گفت‌وگو خود با اشاره به این که دفتر فنی، مهندسی از سال 86 فعالیت خود را آغاز کرده است، بیان داشت: حمایت آیت الله العظمی مظاهری و همچنین مدیریت آیت الله طباطبایی در موفقیت ما نقش کلیدی را ایفا می کند، آیت الله طباطبایی با این که نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان می باشند، طبعا مشغله های فراوانی هم دارند، اما با این وجود، نیمی از وقت خویش را صرف امور حوزه اصفهان می کنند که از این جهت حقیقتا جای قدردانی دارد.

مدارس اصفهان شناسنامه می‌گیرند

سیلانی همچنین با اشاره به شناسنامه دار شدن 19 مدرسه قدیمی در اصفهان از سوی این معاونت گفت: 9 مدرسه قدیمی را در دست مرمت داریم که بودجه مرمت و بازسازی این مدارس از طریق میراث فرهنگی و اوقاف تامین کرده ایم، البته از مشارکت‌های خیرین هم بهره‌مند می‌شویم.

معاون اداری ، مالی و پشتیبانی حوزه علمیه اصفهان اضافه کرد: تاکنون از میان 27 مدرسه قدیمی، کار مرمت برخی از مدارس به پایان رسیده که از جمله آن ها می توان به مدرسه علمیه آیت الله نایینی در شهرستان نایین اشاره کرد.

سیلانی همچنین تصریح کرد: با توجه به فعالیت‌ و سرمایه‌گذاری فراوان وهابیون برای تربیت طلبه، انتظار می‌رود ائمه جمعه و مسئولین عالی رتبه در همایش‌ها و جلسات مهم؛ بر ساخت و ساز در حوزه‌ها و ترغیب خیرین به امر ساخت و ساز تاکید کنند.

سیلانی در ادامه با اشاره به این که در حال حاضر دفتر فنی مهندسی اصفهان با دارا بودن متخصصان خبره متکفل تعمیرات مدارس علمیه اصفهان است گفت: این دفتر یکی از مراکز مهم به شمار می‌آید و مرحله به مرحله بر ساخت و سازها نظارت دارد.

وی با بیان این که مدرسه آیت الله درچه ای در آینده نزدیک به بهره برداری می رسد و نیز یک ضلع کامل مدرسه زرین شهر نیز در حال اتمام است، گفت: به طور کلی مدارس در دست تعمیر از 30 تا 70 درصد پیشرفت کار داشته اند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha