شنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۰
طلاب با برنامه‌ریزی در عرصه تحصیل گام بردارند

طلبه اگر بخواهد در درس و بحث خود موفق باشد، باید برنامه­ریزی داشته باشد.

حجت­الاسلام میرشفیعی در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه با اشاره به خوابگاهی-آموزشی بودن مدرسه علمیه موسی بن جعفر‌(ع) قم، گفت: این مدرسه در سال­های قبل به صورت خوابگاهی بود، از آنجایی که علاقه داشتیم در این مدرسه درس و بحث هم برقرار باشد و طلاب بتوانند آسان­تر به درس­هایشان برسند، کلاس­های درسی را در مدرسه برقرار کردیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 60 نفر از طلاب در این مدرسه مشغول به تحصیل می­باشند.

مدیر مدرسه علمیه موسی­بن­جعفر(ع) خاطرنشان ساخت: برگزاری جلساتی نظیر آشنایی به فرق و مذاهب، درس اخلاق، گفتمان سیاست و... از دیگر برنامه‌های مدرسه به شمار می‌رود.

حجت­الاسلام میرشفیعی با اشاره به این که در سال گذشته فقط دروس پایه هفتم در مدرسه برگزار می­شد، اظهار داشت: امسال کلاس­هایی از قبیل ادبیات عرب را برای تقویت پایه علمی طلاب برگزار کردیم تا آنان بتوانند نواقص خود را در این زمینه برطرف نمایند.

وی در ادامه به تشریح مسائل فرهنگی مدرسه پرداخت و اذعان داشت: با راه‌اندازی معاونت تهذیب در مدرسه برنامه­های متنوعی برگزار شد که از جمله آنها اردوی فرهنگی به استان گیلان و دیدار با علمای آن دیار بود.

مدیر مدرسه علمیه موسی­بن­جعفر(ع) با اشاره به این که طلاب باید متخلق به اخلاق حسنه باشند، تصریح کرد: در تلاشیم طلابی تربیت کنیم که در جامعه جاذبه داشته باشند؛ چون اگر طلبه متخلق به اخلاق حسنه نباشد، نمی­تواند موفق باشد؛ برای تحقق این امر، از اساتید اخلاق و مشاور برای ارتقاء سطح معنوی و اخلاقی طلاب استفاده می­کنیم.

حجت­الاسلام میرشفیعی ادامه داد: طلاب باید آینده جهان اسلام را تغذیه کنند؛ چرا که اگر آنها در این جهت ضعیف عمل کنند، نمی­توانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

وی با اشاره به این که طلاب باید برنامه­ریزی را سرلوحه کار خود قرار دهند، تصریح کرد: طلبه اگر بخواهد در درس و بحث خود موفق باشد، باید برنامه­ریزی داشته باشد؛ چرا که خداوند متعال استعداد را در وجود همه انسان­ها قرار داده و  همگان می­توانند با استفاده از این استعداد خدادادی رشد کرده و به مقامات عالیه برسند.

حجت­الاسلام میرشفیعی در پایان به موضوع جهاد اقتصادی پرداخت و اظهار داشت: تدبیر در معیشت، یکی از اموری است که هر انسان باید داشته باشد و اگر ما بتوانیم زندگی خود را سازماندهی کرده و از حداقل امکانات حداکثر بهره­برداری را داشته باشیم، بخشی از جهاد اقتصادی را تحقق بخشیده‌ایم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha