به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام موسوی در جمع مبلغان دهه آخر صفر، اعزامی به مناطق خاص با ذکر اهمیت تبلیغ در اینگونه مناطق گفت: مبلغان از نظر علمی ذهنی و روحی در شرایط مناسبی قرار داشتهباشند تا بتوانند ضمن پاسخ به شبهات، همزیستی مسالمتآمیزی نیز با اهل تسنن و فرقههای دیگر داشتهباشند.
وی افزود: اگر مبلغان نتوانند در مناطق مختلف کشور به رسالت سخت خود عمل کنند، بهطور قطع دشمنان در تهاجم گسترده فرهنگی خود بهدنبال حضور در خانههای مردم و تأثیرگذاری در تمام شؤون زندگی آنان خواهند بود.
مدیر کل اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی تفرقه افکنیرا از مهمترین سیاستهای دشمنان اسلام در مناطق مسلمان نشین عنوان کرد و گفت:دشمنان با هر وسیلهای به دنبال ایجاد تفرقه هستند، این مسأله وظیفه مبلغان را در ایجاد وحدت بین اقوام و فرقههای مختلف در کشور سنگین تر کردهاست.
وی ادامه داد: پیامبر اسلام (ص) الگو و منادی رحمت و مودت و وحدت بودند و با همین روح مهربان و خوشخلقی مردم را جذب میکردند؛ مبلغان ما نیز در وظیفه تبلیغی خود باید از نبی مکرم اسلام(ص) الگو بگیرند.
حجتالاسلام موسوی قرآن را بهترین منبع تبلیغی برای مبلغان ذکر کرد و افزود: مبلغان در مناطق خاص کشور میتوانند با تکیه بر یزرگترین اشتراک مسمانان یعنی قرآن، تأثیرگزاری لازمرا داشتهباشند.
وی با تأکید بر اینکه مبلغان مناطق خاص بههیچعنوان نباید بر طبل افتراق شیعه و سنی و یا فرقه دیگری بکوبند، به قدری مشترکات بین این مذاهب وجود دارد که میتوان برای جلب وحدت جامعه از نقاط افتراق گذشت.
مدیر کل اعزام مبلغ دفتر تبلیغات اسلامی امام راحل را الگوی وحدت اسلامی در برابر مستکبران ذکر کرد و افزود: امام خمینی(ره) با تکیه بر مشترکات تمام اقوام و مذاهب و ادیان ، مردم را علیه مسکتبران و زورگویان بسیج کردند.
وی در پایان تأکید کرد: مبلغان شیعه باید با حضور در مساجد اهلسنت و در جمع فرقههای دیگر با برخورد مناسب آنان را جذب کنند، زیرا بسیاری از مردم هنوز معارف اهلبیت(ع) را دریافت نکرده اند و ما باید این معارف را به آنان منتقل کنیم.
نظر شما