پنجشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۴
فعالان فرهنگي سبک زندگي «علوي» را ترویج کنند

مديرکل تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: براي مقابله با هجمه غربي‌ها که دنبال گسترش روش زندگي خودشان بين مردم هستند، فعالان فرهنگي بايد به ترويج سبک زندگي علوي در جامعه اسلامي بيشتر توجه کنند.

به گزارش سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمود مرويان حسيني در جلسه هم انديشي مروجان فرهنگ نهج البلاغه اظهار کرد: ترويج نهج البلاغه مي تواند در راستاي کاهش آسيب‌هاي فرهنگي و اجتماعي در جامعه اسلامي موثر باشد زيرا اين کتاب به تمامي ابعاد زندگي فردي واجتماعي پرداخته است.

حجت الاسلام مرويان بيان کرد: توسعه فرهنگي کشور در گرو اولويت دادن و ترويج هرچه بيشتر سبک زندگي اسلامي از نگاه امير المومنين (ع) و فرهنگ علوي است که کمتر به آن پرداخته شده است.

وي افزود: اميدواريم اين قدم مبارک که توجه به فرهنگ علوي است بتواند تبديل به يک جريان موثر فرهنگي شود و از مشهد و کنارمرقد امام هشتم در تمام نقاط کشور گسترش پيدا کند.

حجت الاسلام مرويان بيان کرد: نهج البلاغه در دوران خلافت اميرالمومنين ارائه شده و از اين جهت کارآمدي زيادي براي بهبود وضعيت فرهنگي اجتماعي کشور دارد، چرا که ایشان مانند یک دیده‌بان، مشکلات، آسيب‌ها و نيازهاي جامعه را رصد و سپس جريان‌هاي فکري و آسيب‌هاي اجتماعي را تبيين کرده اند.

وي با تاکيد بر اينکه به برکت نظام جمهوري اسلامي فعاليت‌هاي فرهنگي زيادي در جامعه صورت گرفته، افزود: امام راحل ، حوزه و روحانيت در مساجد با فعاليت در زمينه گسترش فرهنگ نهج البلاغه اين کتاب را که تنها مورد بهره وري عده اي معدود بود، به متن جامعه آوردند.

مدیر کل تبلیغات  اسلامی خراسان رضوی افزود: قرآن و روايات به خوبي تبليغ و فرهنگسازي شده ولي نهج البلاغه که يک منبع سرشار از آموزه‌هاي دين است هنوز جايگاه خودش را آن طور که بايد پيدا نکرده است.

بر پایه این گزارش به نقل از روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي خراسان رضوي، حجت الاسلام مرويان حسيني ضمن تقدير از برخي فعاليت‌هاي مردمي در زمينه گسترش فرهنگ مطالعه و پژوهش در نهج البلاغه تاکيد کرد: نهج البلاغه اقيانوس بي پاياني است که هر چه مسلح تر و آگاهانه تر به اعماق آن وارد شويم بيشتر به ارزش‌هاي اين کتاب و اهميت موضوعات پرداخته شده در آن پي مي بريم.

وي بيان کرد: غربي‌ها به شدت به دنبال اين هستند تا سبک زندگي خود را با استفاده از ابزار هنر در جامعه اسلامي فرهنگ سازي کرده و گسترش دهند که در اين راستا اساتيد نهج البلاغه باید سعي کنند تا در مطرح کردن مباحث نهج البلاغه به توسعه فرهنگ علوي در جامعه کمک کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha