به گزارش حوزه نیوز؛حضرت آیت الله علوی گرگانی ، امروز «سه شنبه 12اردیبهشت »دردیدار جمعی از فرماندهان سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان که در دفتر معظم له برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته معلم،اظهارداشتند: خدای متعال انسانهایی که با اهل سعادت همنشین بوده و از اطاعت پذیری در برابر اوامر الهی برخوردارباشند را به همنشینی با انبیا و اولیای الهی مژده داده است .
معظم له با بیان اینکه «حسن مصاحبت در شکل گیری شخصیت انسان »موثر است ، افزودند: برخورد خوب در رفتار روزمره بشر نقش اساسی را ایفا می کند ومساله رفاقت در شکل گیری شخصیت انسان بسیار موثر است بطوری که افرادی که رفاقت های بد دارند روحشان آلوده می شود .
ایشان ادامه دادند: باید با محاسبه دقیق بین نوری که از سوی خداوند است با نوری که از آتش برمی خیزد توجه داشت چرا که خیلی از نورها نشانه شیطان می باشد و انسان را گمراه می سازد، تنها نوری باعث نجات انسان می شود که از سوی خدای متعال و توسط انبیا و ائمه اطهار (ع) باشد.
این استاد خارج فقه و اصول، حوزه علمیه قم با اشاره به نشانه های دوست خوب ، تصریح کردند: بهترین دوست انسان کسی است که با نگاه به چهره او به معرفت الهی دست پیدا کند، همانگونه که حواریون از حضرت عیسی سئوال کردند با چه کسانی همنشینی داشته باشیم ، حضرت فرمود: با کسانی که شما را به یاد خدا بیاورند.
حضرت آیت الله علوی گرگانی با اشاره به« اسلامی شدن دانشگاه ها »گفتند: متاسفانه در برخی از دانشگاه ودبیرستان ها دستورات اسلام نادیده گرفته می شود ، به طوری که جوان نماز خوان؛ بعد از وارد شدن به دانشگاه ، اعمال واجب خود را ترک می کند ، خدای ناکرده اگر معلمی یا استادی پای نماز حاضر نشود شاگرد و دانشجویان به نماز رغبتی پیدا نمی کنند، چرا که معلم و استاد در شکل گیری شخصیت وجودی جوانان تاثیر بسزایی دارند علاوه بر معلم و استاد نقش مبلغین نیز در روحیات افراد بسیار تاثیر گذار است، مردم از تقوای یک عالم یاد میگیرند که چگونه به دستورات دین اسلام عمل نمایند .
معظم له خاطرنشان کردند : امام (ع) می فرماید ، اگر عالمی از محلی بگذرد خدای متعال ، تا چهل روز عذاب را از آن محل بر می دارد، امروزه آن طور که باید مقام وشان عالمان دین را نمی شناسیم ، این علما بودن که با کار معلم گونه خود معارف دین را به مردم می رساندند و در مقابل مردم نیز در فرا گیری دستورات اسلام تلاش می کردند، و حفظ حدیث را برای خودشان افتخارمی دانستند.
ایشان، فراگیری و رساندن پیام اسلام را ازوظایف علما و معلمین دانست و بیان داشتند: امروز، بر سرسفره گذشتگان نشسته ایم و تکلیف رساندن پیام و دستورات دین اسلام را داریم، همه باید معلم باشند ، امانت داری کرده و هرآن چه که از بزرگان دین و مراجع عظام تقلید یاد میگیرند را به دیگران یاد دهند.
نظر شما