به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در این مراسم با بيان اين كه قرآن، ايجاد ترديد را از جمله راههاي دشمن براي تسلط بر امت هاي ديني، در ابعاد مختلف معرفي نموده،گفت: آيات سوره مباركه احزاب از جمله اين فرمايشات ميباشد كه به تبيين حربه هاي دشمن در چگونگي ايجاد ترديد در ميان امت پرداخته است.
وي با اشاره به وجود آيات متعدد قرآن پیرامون راهبرد دشمنان در مبارزه با اسلام اظهارداشت: اگر راهبرد ثابت دشمن از گذشته تا آينده تاريخ، ايجاد ترديد در بخشهاي مختلف جامعه است، حوزه هاي علميه بايد در اين زمينه آرامش را در ميان مردم ايجاد نمايند.
دبیر شورای برنامهریزی حوزه علمیه خراسان با اشاره به اين كه مردم ايران اسلامي از بركت آموزههاي ديني و شيعي نميتوانند نسبت به مظاهر ديني خود بدبين باشند، گفت: بر همين اساس مسئوليت روحانيت بسيار سنگين است و انتظار ميرود حوزههاي علميه بسيار فراوان تر و وسيع تر از اين فعاليت نمايند.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به پيشنهاد خود در محضر مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در بجنورد درباره هجرت علما و اساتيد به ديار خود به منظور توسعه حوزه علميه خراسان، بر ارائه طرح جامع توسعه كمي و كيفي حوزه علميه خراسان جنوبي تاكيد نمود و اظهارداشت: اين طرح ميتواند شامل پاسخ به سئوالاتي در مورد نياز به روحاني براي 20 سال آينده، جمعيت اين استان، تعداد طلابي كه هجرت مي كنند و ... باشد.
وي با اشاره به اساتيد، پژوهشگران و نويسندگان برجسته خراساني كه هم اكنون در قم فعاليت دارند، افزود: بايد زمينه مهاجرت فضلاي خراسان جنوبي فراهم شود تا اين حوزه توسعه يابد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با بيان اين كه در صورت حضور استاد قوي و برجسته در خراسان جنوبي، سطح علمي تحصيلي طلبه رشد مييابد، به راه اندازي رشتههاي تخصصي در بيرجند اشاره و خاطر نشان كرد: طلاب خراسان جنوبی از بهترين، درس خوان ترين طلاب به شمار میآیند و بيشترين تعداد متقاضي و ماندگارترين طلاب در سيستم حوزه هستند.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام با بيان اين كه از سال 1385 تا الان 120 استاد سرا در خراسان راه اندازي شده به پروژه هاي در حال ساخت خراسان جنوبي اشاره نمود و گفت: شوراي استاني حوزه علميه خراسان جنوبي ميتواند از اين پس بر اساس ماده 5 آيين نامه اين شورا به 7 نفر ارتقاء يابد و از مشاركت بيشتر روحانيون در اين شورا كه به رياست امام جمعه بیرجند اداره ميشود، استفاده نمايد.
مدير اجرائي حوزه علميه خراسان سفر مقام معظم رهبري به خراسان شمالي را منشأ خير و بركت هاي زيادي دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين سفر نقطه عطفي براي حوزه علميه خراسان باشد و هر چه سريعتر فرمايشات معظم له عملياتي شود.
وي در پايان حكم آيت الله واعظ طبسي، نماينده معظم ولي فقيه در خراسان را كه حجت الاسلام و المسلمين رضائي، امام جمعه بيرجند را به عنوان نماينده خود در استان خراسان جنوبي منصوب نمودند، قرائت كرد.
نظر شما