به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران در این نشست آموزشی دکتر متینی فر، استاد دانشگاه ، با اشاره به سخن حضرت علیعلیهالسلام که میفرماید، اگر ندانید به کجا میروید مطمئن باشید به جایی نمیرسید،گفت: فضای سایبری کارزار تفکرات گوناگون و محل فعالیت کاملاً عینی و رو در روست.
وی افزود: کار رسانه، رساندن پیام است و مغز، این پیام ها را پردازش میکند، سپس عواطف درگیر شده و پیام، در حافظه پایدار گردیده، شناخت ایجاد میشود، پس از آن، بر اساس این شناخت، رفتار شکل میگیرد.
این استاد دانشگاه در ادامه با اشاره به اهداف رسانه های غربی گفت: هدف رسانه های غربی کم رنگ کردن اعتقادات مذهبی ماست. مانیز باید با استفاده ازاین ابزار ومحیط شناسی، خودمان در این فضا اثبات نموده و آن را به گفتمان،تبدیل نماییم .
دکترمتینی فرادامه داد: در جنگ سرد ، سرزمین، صحنه ی نبرد و ابزار آن اسلحه است و عامل تعیین کننده ونتیجه آن، قدرت نظامی است و در اواخر قرن بیستم صحنه نبرد به بازی رایانه ای تبدیل شد که ابزار آن تکنولوژی و عامل تعیین کننده در آن سرمایه و اعتبار بود.
رسانه ، ابزار نبرد درعصرکنونی است
وی یادآورشد: بعد از واقعه 11 سپتامبر، صحنه نبرد ذهن و قلب است و ابزار نبرد، رسانه اجتماعی و عامل تعیین کننده درآن نخبگان علمی هستند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: والدین از نظر اطلاعات روز آمد چند مرحله عقب تر از فرزندان هستند. این دوره، دوره حاکمیت شهوات بر نسل جوان است و باید هر قدر میتوانیم آن ها را جذب کنیم. برای اثر گذاری تولید محتوا باید متناسب با نیاز ها باشد نه بیشتر و نه کمتر.
به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر تهران این نشست در سالن جلسات این مجتمع برگزار شد.
نظر شما