سه‌شنبه ۴ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۴
تربیت 1500 کارشناس سطح 3 و 4 تفسیر قرآن

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با اشاره به نقش برجسته حوزه و حوزویان در گسترش معارف قرآنی، از فارغ التحصیلی 1500 کارشناس تفسیر قرآن در سطوح سه و چهار از این مرکز خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه اسلامی، ابراز داشت: متاسفانه علی رغم وجود معارف ناب و حیات بخش در قرآن، هنوز هم قرآن کریم در مهجوریت می باشد.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه با اشاره به نقش حوزه در گسترش معارف قرآنی، تصریح کرد: حوزه علمیه که پرچمدار اسلام ناب در دنیاست، در عرصه معرفی و آشنا کردن تشنگان حقیقت با معارف قرآن و مکتب اهل بیت(ع) وظیفه سنگینی برعهده دارد.

وی با اشاره به مشکلات کنونی دنیای اسلام، یادآور شد: بهترین، مترقی ترین و کارسازترین دستورات برای پیشرفت دین و دنیای بشر در قرآن مجید وجود دارد و اگر آن گونه که امام راحل(ره) می فرمودند که همگان با باید معارف ناب قرآن آشنا شوند، عمل کنیم، بسیاری از مشکلات دنیای اسلام حل خواهد شد و بار دیگر امت اسلام به دوران شکوفایی و اقتدار خود باز خواهد گشت و از ظلم و ستم استکبار و گروه های تکفیری نجات می یابد.

قرآن؛ نسخه شفابخش دردهای بشری

حجت الاسلام والمسلمین ملکی، بیداری اسلامی منطقه را به برکت قرآن دانسته و ادامه داد: مسلمانان  تدریجا به این نتیجه رسیده اند که تنها راه نجات و پیشرفت توجه به دستورات ناب قرآن کریم و جمع شدن حول معارف آن است.

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه، کم توجهی به معارف قرآنی را انحراف دانسته و تصریح کرد: امروز گروه های افراطی و تکفیری همچون داعش، با حمایت و چراغ سبز آمریکا و رژیم صهیونیستی که بویی از اسلام و قرآن نبرده اند، با مسلمان کشی برای تامین منافع رژیم صهیونیستی در منطقه و نشان دادن یک چهره زشت و خشن از اسلام تلاش می کنند و تنها راه مقابله با آنان تقویت خط مقاومت و وحدت دنیای اسلام، حول محور قرآن کریم است.

*فارغ التحصیلی 1500 دانش پژوه

وی در ادامه به تشریح مهمترین برنامه های مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه در سال جاری پرداخت  و گفت:  مرکز تخصصی تفسیر تحت اشراف آیت الله العظمی مکارم شیرازی به مدت 22سال است که به تربیت طلاب متخصص در امر تفسیر قرآن کریم می پردازد و تاکنون1500 فارغ التحصیل داشته است و امسال نیز در مقطع سطح سه از میان110نفر 50دانش پژوه پذیرش کرده است.

*طراحی سایت

مدیر مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآن حوزه ادامه داد: کار جدیدی که از چندین ماه قبل کلید خورده و در سال تحصیلی جاری به طور کامل به بهره برداری می رسد، رونمایی رسمی از سایت قرآنی مرکز تخصصی تفسیر است تا به عنوان مرجع قرآنی، مورد استفاد اساتید و دانش پژوهان قرار گیرد.

*برگزاری همایش فارغ التحصیلان

وی، برگزاری همایش سالانه فارغ التحصیلان قرآنی سطوح 3 و4 با سخنرانی حضرت آیت الله مکارم شیرازی را یکی دیگر از برنامه های مرکز تخصصی تفسیر  و علوم قرآن اعلام کرد و ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری همایش این است که تمام قرآن پژوهان داخل و خارج از قم با هم مرتبط شوند تا هم اندیشی خوبی بین آنان برقرار گردد.

*ضرورت تسلط طلاب بر تفسیر قرآن

مدیر مدرسه علمیه معصومیه قم در پایان، مجهز شدن طلاب به تخصص تفسیر و علوم قرآن را یک ضرورت خواند و تاکید کرد: اگر کسی بخواهد درمناظره ها و پرسش و پاسخ های دینی موفق باشد و از حقانیت دین اسلام و مکتب اهل بیت(ع) دفاع کند باید به تفسیر و علوم قرآنی مجهز باشد و صرف قرائت قرآن و آشنایی اجمالی با تفسیر به تنهایی کافی نیست.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha