یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام حسینی پناه

حوزه/ استاد حوزه علمیه قم گفت: اگر مسئولان حوزه و اساتید نسبت به حضور و غیاب طلاب اهتمام جدی تری داشته باشند، تازه به سنت پیشین خود در حوزه بازگشته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی پناه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به حضور و غیاب در حوزه اظهارداشت: حضور و غیاب در حوزه مسئله ای ابتکاری و جدید نیست، بلکه از گذشته وجود داشته و اساتید نیز نسبت به حضور منظم و مستمر طلاب در کلاس ها اهتمام داشتند.

وی جدی تر شدن این مسئله در حوزه علمیه قم را اقدامی شایسته دانست و گفت: در سال های اخیر غیبت طلاب به ویژه در سطح 2 با توجه به این که عدم حضور زیاد شده بود، موجب نگرانی اساتید و مسئولان  گردید، ولی با اجرای این برنامه از سوی حوزه، موجب حضور بیشتر طلاب در کلاس ها شده است؛ هرچند که باید به صورت جدی تر اجرا گردد.

استاد حوزه با ابراز تأسف از کم توجهی برخی از اساتید نسبت به حضور یا عدم حضور طلاب در کلاس های درس گفت: تأثیرگذاری بهتر این مسئله بستگی به جدی گرفتن اساتید دارد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی طلبه ای سر کلاس نباشد، قطعا توان علمی او نسبت به سایر طلاب کم تر خواهد بود و این مسئله ای است که تجربه به ما آموخته است؛ اگر مسئولان حوزه و اساتید نسبت به حضور و غیاب طلاب اهتمام جدی تری داشته باشند، تازه به سنت پیشین خود در حوزه بازگشته ایم.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی پناه گفت: در گذشته مباحثه و مسئله مطالعه و حضور جدی در کلاس ها در میان طلاب وجود داشت؛ ولی این  مسائل  در سال های اخیر کم رنگ شده است.

وی در پایان افزود: در عین این که حضور طلبه در کلاس اهمیت زیادی دارد باید در کنار آن پیش مطالعه و مباحثه بعد از کلاس نیز مورد توجه قرار گیرد تا علمیت طلاب تقویت شود و در آینده کسانی داشته باشیم که برای اسلام و حوزه مفید باشند.

انتهای پیام// 15/ 313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • محسن IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
    0 0
    قدیماطلبه هامجبورنبودن روزی ده تاکلاس شرکت کنند.یه کتاب رومیگرفتن خوب میخوندن.بااین برنامه سنگینی که برای ماگذاشتن مابه هیچی نمیرسیم.درواقع عامل ضعف درسی طلبه هاخودنظام آموزشی حوزس
  • یک طلبه IR ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
    0 0
    به جای تأکید بر حضور و غیاب باید فکری اساسی کرد: 1. اصلاح کتب درسی 2. آموزش اساتید معظم به منظور اجرای تدریسی پویا و فعال 3. اهمیت ویژه به قرآن و حدیث که حقیقتاً نور دل یک طلبه و موجب ایجاد انگیزه برای درس خواندن او است. 4. توجه ویژه به امر تهذیب طلاب نه اینکه در حال حاضر حوزه تبدیل به یک مرکز صرفاً آموزشی شده است نه آموزشی پرورشی. تازه انتظاری که از حوزه می رود آن است که مرکزی پرورشی آموزشی باشد. خلاصه عزیزان ما تلاش می کنند هرطور شده جسم طلاب را سر کلاس نگاه دارند خواه روحشان هم حاضر باشد یا نباشد، خواه رشد کنند یا نکنند و ...
  • نوکر سادات محمد IR ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۳
    0 0
    سلام شیوه اساتید قدیمی ایجاد علاقه به درس و اهتمام و پیگیری مشکلات طلاب بود که علاقه ی طلاب را به درس و حضور در کلاس بیشتر می کرد . نه شیوه ی مچ گیری و اجبار از سر ترس حذف و ... پس سنت قدیم را غلط تعریف کردن مغالطه ست ‌.
  • یک طلبه IR ۲۲:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۶/۱۶
    0 0
    چند روز پیش که این متن را خواندم با نام «یک طلبه» نظری گذاشتم که هنوز منتشر نشده امیدوارم در سایت شما این بخش نظرخواهی فرمالیته و نمایشی نباشد ان شاء الله موفق باشید