یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حسن صدرایی عارف با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در استان قم

حوزه/ سردبیر خبرگزاری حوزه گفت: یکی از مشکلات ما عدم رسانه‌ای شدن خدمات اجتماعی طلاب و مشکلات زندگی آن‌ها است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» به نقل از تسنیم، حسن صدرایی عارف با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در استان قم، با بیان این که عقیده ما بر این بوده که رسانه‌ تاریخ‌نگاری نمی‌کند، بلکه تاریخ‌سازی می‌کند، اظهار داشت: رسانه تأثیر بسیار زیادی بر جامعه و رویدادهای اجتماعی دارد، به‌عنوان‌مثال وقتی خبری از یک موضع‌گیری حساس و یا یک دستاورد منتشر می‌شود، هم در مخاطبین خبر و هم در مسئولان و نخبگان اثر می‌گذارد.

سردبیر خبرگزاری حوزه با اشاره به نقش مهم رسانه‌های انقلابی افزود: رسانه‌های انقلابی که دلسوز انقلاب و نظام جمهوری اسلامی هستند نقش ویژه‌ای در گذراندن این پیچ‌های تاریخی دارند.

وی با بیان اینکه وجود یک رسانه رسمی برای حوزه یک دستاورد مهم است، ابراز کرد: در این سال‌ها تلاش‌های زیادی در زمینهٔ فعالیت‌های رسانه‌ای حوزه انجام‌شده که باید در ادامه نیز این تلاش‌ها با شدت بیشتری ادامه یابد.

صدرایی عارف با اشاره به اینکه ما باید حرکت رو به رشدی داشته باشیم و برای حفظ سنگر رسانه‌ای حوزه و انقلاب کاری انجام دهیم، خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر سعی کردیم دستاوردهای خود را در رسانه حوزه حفظ کنیم و در کنار آن، روند رو به رشدی داشته باشیم.

سردبیر خبرگزاری حوزه با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مهم ما در این زمینه حضور فعال در رسانه‌های اجتماعی بوده، تشریح کرد: در فاصله یک سال اخیر 18 صفحه در همه پیام‌رسان‌ها ایجاد کردیم که برخی از آن‌ها به‌صورت سه، چهار و حتی پنج زبانه فعال هستند، به‌عنوان‌مثال در شبکه‌های اجتماعی ایرانی و در زمینهٔ رسانه‌های دینی حوزه دارای بیشترین تعداد دنبال کننده‌ها است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه مردم نسبت‌ به محتوای ویدیویی اهمیت زیادی قائل هستند و این نوع از محتوا بخش زیادی از مصرف اینترنت روزانه مردم را در برمی‌گیرد به عرصه تولید محتوا در زمینهٔ مولتی‌مدیا ورود کردیم و هفت گروه تولید محتوای رسانه‌ای نیز تشکیل دادیم. رسانه‌ای که با مخاطب ارتباط نداشته باشد، دیگر وجود ندارد و دیگر اطلاعات رسانه‌ها و روزنامه‌ها از بالا به پایین نیست، امروز در رسانه‌ها مخاطب نیز می‌خواهد در محتوا اثر داشته باشد و ارتباط خود با رسانه را مشاهده کند.

سردبیر خبرگزاری حوزه با بیان اینکه ما توجه ویژه‌ای به مهارت افزایی کارکنان خود داریم، ابراز کرد: کارکنان ما از سال گذشته تاکنون در ده دوره مهارت‌افزایی مانند دوره‌های مدیریت رسانه، مدیریت شبکه‌های اجتماعی و خبرنگاری و عکاسی پیشرفته شرکت کرده‌اند.

وی با اشاره به اهمیت مسئله کادر سازی رسانه‌ای عنوان کرد: از دیگر راهکارهای ما برای تولید محتوا و افزایش کیفیت آن مجهز و مسلط کردن طلبه‌ها به فعالیت‌های رسانه‌ای است و هدف ما تربیت کردن طلبه‌هایی است که در زمینهٔ رسانه توانایی بسیار بالایی داشته باشند که در همین راستا یک ماه پیش نخستین دوره آموزشی فعالیت‌های رسانه‌ای طلاب تهران را برگزار کردیم.

سردبیر خبرگزاری حوزه با بیان اینکه باید ارتباط رسانه حوزه با دیگر رسانه‌ها افزایش یابد، گفت:‌ اعتقاد عمیقی به ارتباطات رسانه‌ای داریم تا ایرادات کار خود را به‌خوبی پیدا کنیم و با ارتباطات و تعاملات مناسب بتوانیم فعالیت‌های رسانه‌ای خود در زمینه حوزه و انقلاب را به خوبی پیش ببریم.

وی تصریح کرد: حوزه‌نیوز علاوه بر اینکه یک رسانه است، به‌نوعی نقش روابط عمومی حوزه را نیز ایفا می‌کند و باید نسبت به منتشر شدن اخبار حوزه در رسانه‌های دیگر نیز پیگیر باشد، به‌عنوان‌مثال یکی از مشکلات ما عدم رسانه‌ای شدن خدمات اجتماعی طلاب و مشکلات زندگی آن‌ها است. اردوهای جهادی طلاب و خدمات اجتماعی آن‌ها به مردم و مناطق محروم بسیار زیاد است و باید به خوبی منعکس شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha