به گزارش خبرگزاری «حوزه» از بیرجند، حجت الاسلام جعفری، شب گذشته در نشست روسای دانشگاه های خراسان جنوبی با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، اظهار داشت: ما از آموزه های دینی و قرآن کریم، بحث تعلیم و تربیت را همسان می بینیم، اما در دانشگاه این گونه نیست و شاید در شورای عالی انقلاب فرهنگی بشود راه حلی پیدا کرد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های خراسان جنوبی افزود: اگر روزی نگران تزکیه و تربیت بودیم، امروز نگران تعلیم هم هستیم.
وی با اشاره به اینکه دانشجوی ما به خاطر آسیب فضای مجازی خیلی حال شنیدن و گوش کردن ندارد، گفت: متاسفانه دانشجو حضور پررنگی در کلاس ندارد و باید برایش فکری کرد.
حجت الاسلام جعفری خاطرنشان کرد: به نظر می رسد اگر راهکاری برای مدیریت پیدا نشود آسیب ها روزبروز بیشتر می شود و ممکن است علاوه بر تربیت، تعلیم هم دچار مشکل شود.
اصلاحات در دانشگاه ها از تهران شروع شود
حجت الاسلام «سید محمدباقر عبادی» نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: دانشگاه ها فقط در تهران نیستند که تمرکز بودجه آنجاست، درحالی که دانشگاه های شهرستان ها هم هیئت علمی و هم مدیران زحمت می کشند.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درصد قبولی ارشد این استان جزو 10 استان اول کشور است که نشانه خوب کار کردن اساتید است، بیان داشت: دانشگاه«شریف» اگر شریف شده به خاطر دانشجو است، زیرا دانشجو را با بالاترین رتبه و اعتبارات تحقیقاتی را هم می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر دانشگاهی دانشجوی ضعیف می گیرد و قوی تحویل می دهد کار بزرگی کرده است.
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نخبه پروری در آیین نامه ارتقای اساتید دیده نمی شود، متذکر شد: فقط صرف مقاله نباید معیار باشد.
حجت الاسلام عبادی خاطرنشان کرد: اصلاحاتی که در دانشگاه ها انجام می شود باید از تهران شروع شود و سپس به دانشگاه های کوچک تر در استان ها ختم گردد.
انتهای پیام