به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از بوشهر حجت الاسلام رضا خدری امروز در گردهمایی کمیته های همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان بوشهر، در دانشگاه فرهنگیان گفت: بیش از 200 روحانی در مدارس آموزش و پرورش استان مشغول فعالیت هستند.
مدیر حوزه علمیه اسان بوشهر افزود: علاوه براین تعداد 80 نفر از مبلغات و مبلغان در مدارس امین آموزش و پرورش استان فعالیت می کنند، اما مساله مهم در این فعالیت این افراد مشخص نبودن جایگاه این روحانیون در مدارس است.
وی افزود: همه این روحانیون در مدارس امین نوع 2 فعالیت می کنند که با مشکلاتی مواجه هستند، در گذشته یک مدرسه نوع یک در شهر خورموج فعال بود که به عنوان مدرسه پیش حوزوی شناخته شده بود و عملکرد آن به گونه ای بود که هم آموزش و پرورش و هم حوزه علمیه از ان راضی بودند.
حجت الاسلام خدری با بیان اینکه دست مبلغان و مبلغات در مدارس امین نوع یک برای فعالیت های فرهنگی دینی بازتر است، اظهار داشت: فعالیت روحانیون در مدارس امین نوع 2 در حد نماز جماعت و حضور در دفتر است که شاید دانش آموزی برای مساله ای به آن مراجعه کند، هرچند در همین حد هم خوب است، اما ظرفیت روحانیون بیش از این است و می توانند موثرتر باشند.
مدیر حوزه علمیه استان به موضوع حق الزحمه مبلغان در مدارس آموزش و پرورش اشاره کرد و ابراز داشت: دریافتی این مبلغان از حوزه علمیه است و مبالغی که آموزش و پرورش پرداخت می کند بسیار ناچیز است و کفاف حداقل های زندگی آنان را نمی کند و باید در سطح کشور نسبت به این مساله تدبیری شود.