به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، مدرسه امام حسین (ع) تنها یک مدرسه دینی نیست، بلکه چیزی فراتر از آن است که مبلغان و فضلای حوزه علمیه استان کربلا از آن فارغ التحصیل شده اند. این مدرسه در ایوان های شرقی حرم امام حسین (ع) قرار دارد.
از ساعت های اولیه صبح ده ها نفر از طلاب حوزه علمیه به شکل حلقه های بحث در کنار یکدیگر می نشینند تا دروس مختلف فقهی، اعتقادی و علمی بیاموزند.
قبل از سرنگونی رژیم جنایتکار بعثی، مدرسه امام حسین(ع) به شکلی که الان دایر است، نبود و جلسات بحث و درس فقهی تنها از سوی بزرگان حوزه علمیه در مکان های مختلف و دور از چشم مزدوران رژیم بعث برگزار می شد.
شیخ احمد الصافی مدیر مدرسه امام حسین (ع) می گوید: مدرسه امام حسین (ع) چند ماه بعد از سرنگونی رژیم بعث تأسیس شد و قبل از آن حلقه های درس به صورت پنهانی در خانه ها و گاهی در صحن حرم امام حسین(ع) برگزار می شد.
وی افزود: به خاطر وضعیت خاص طلاب حوزه علمیه که در کار ها یا امور دیگر مشغول هستند، دو نوبت صبح و عصر برای درس خواندن اختصاص داده شده است.
شیخ الصافی تصریح کرد: اساتید این مدرسه فارغ التحصیل حوزه علمیه نجف اشرف هستند که از توانایی بالایی برخوردارند و تعداد آن ها به 160 استاد می رسد.
وی ادامه داد: برخی از طلاب مدرسه امام حسین (ع) در مؤسسه خطابه وابسته به آستان مقدس حسینی هم درس می خوانند تا هم خطابه بیاموزند و هم فقه و برخی از این طلاب پژوهشگر، نویسنده و محقق هستند.
مدیر مدرسه امام حسین(ع) اشاره کرد: تعداد طلبه هایی که در حال حاضر در این مدرسه درس می خوانند تقریباً 400 نفر است. از فعالیت های بارز این مدرسه برپایی دوره های تابستانی برای کودکان است که تعداد آنان در هر سال به 100 هزار دانش آموز پسر و دختر می رسد.
وی افزود: تحصیل در مدرسه امام حسین (ع) از ماه محرم هر سال آغاز می شود و شامل دو ترم است که بعد از پایان هر ترم امتحان برگزار می شود.