شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۹
فلسفه سیاسی انقلاب پرورش دهنده اراده هایی چون شهید سلیمانی است

حوزه/ حجت الاسلام هاشمی گفت: امروز جنگ، جنگ اراده ها است،اگر فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی به درستی تبیین شود جنس اراده ها از جنس اراده شهید سلیمانی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری«حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام قاسم هاشمی، پیش از ظهر امروز  در همایش فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی و گام دوم که در شاهین شهر برگزار شد، با اشاره به این که هر حکومتی بر اساس فلسفه سیاسی خود استوار است، سستی و تزلزل حکومت ها را با فلسفه سیاسی مرتبط دانست و اظهار کرد: در حقیقت انقلاب در یک جامعه به مفهوم زوال و فروپاشی یک فلسفه سیاسی و غلبه و جایگزینی یک فلسفه سیاسی دیگر است و فلسفه سیاسی جمهوری اسلامی نیز با نظم های مستقر فعلی دنیا کاملا متفاوت است و علت تعدد و تکثر دشمنی ها با جمهوری اسلامی، همین فلسفه سیاسی متفاوت انقلاب است.

امام جمعه شاهین شهر افزود: امروز اندیشه های دست ساز بشر، که مکتب غالب آنها لیبرالیسم است، تفاوت بنیادین با جمهوری اسلامی دارد، زیرا در این مکتب، زمین را از آسمان قطع کردند و تعریف آنها از انسان اشتباه است.

وی با بیان این که فلسفه سیاسی توجیه کننده نظام سیاسی و تعیین کننده فعالیت آن است، گفت: فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی برای سوالات اساسی انسان جواب دارد، اما مکاتب دنیای امروز پاسخ گوی این سوالات نیستند، زیرا انسان را تا سرحد حیوان تنزل داده اند و اگر به این سوالات پاسخ داده نشود دشمنان ایجاد شبهه و تزلزل می کنند.

امام جمعه شاهین شهر اضافه کرد: امروز جنگ، جنگ اراده ها است، اگر عزم ها و اراده ها مصمم نباشد دام های متنوع انسان ها را طعمه خود قرار خواهد داد و در این پیچ حساس تاریخی به عزم هایی چون عزم شهید سلیمانی نیاز داریم و اگر فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی به درستی تبیین شود جنس اراده ها از جنس اراده شهید سلیمانی خواهد شد.

حجت الاسلام هاشمی با تاکید بر اهمیت تبیین فلسفه سیاسی انقلاب برای مسوولان و مردم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی روح معنوی عصر حاضر است و اگر فردی از لحاظ جهان بینی مسلمان باشد، اما در سیاست معتقد به آرای نویسندگان غربی گردد، بدون شک چنین فردی از درون دچار تزلزل است و در جمهوری اسلامی نمی تواند به درستی نقش خود را برای رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی ایفا کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha