به گزارش خبرگزاری حوزه، به نقل از باشگاه، ویروس کرونا بحث جدی است که خبرهای حاکی از آن در سایتهای گوناگون روز به روز در حال شیوع است و روزانه آمار مرگ و میرهای ناشی از این ویروس افزایش میباید و به گوش جهانیان میرسد.
در اواسط ماه نوامبر سال ٢٠١٩ اپیدمی ویروس خطرناک و کشنده کرونا در شهر «ووهان» یعنی مرکز چین آشکار شد. این اپیدمی به سبب شیوع نوع ناشناختهای از ویروس کرونا که کووید ۱۹ نام گرفت، آغاز شد. مقامات چین کشف این ویروس را در روز ٧ ژانویه ٢٠٢٠ اعلام کردند و درست در روز ٣٠ ژانویه سازمان بهداشت جهانی با اشاره به انتشار این بیماری استرس زا حالت «اضطرار سلامت عمومی بینالمللی» در جهان اعلام کرد.
کدام وسایل در معرض آلودگی ویروس کرونا هستند؟
تلفن همراه و هندزفری
گوشی موبایل یا هندزفری بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار میگیرد؛ چرا که هنگام گوش دادن به موسیقی یا استفاده از آنها اگر دست ما آلوده به ویروس باشد زمانی که حواسمان نیست یا حواسمان پرت شده است با لمس صورت، بینی، چشم یا ابرو بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار خواهد گرفت.
کیف
کیف، کیف پول و کارتهای بانک جز دیگر از مواردی هستند ک به علت در معرض خطر بودن کرونا راحتتر به این ویروس خطرناک آلوده میشوند؛ بنابراین بهترین روش این است که پس از استفاده از این وسایل آنها را بامحلولهای ضدعفونی کننده تمیز کنیم و پس از انجام مراحل طی شده دستان خود را با آب و صابون یا مایع بشوییم.
کلید و سوئیچ ماشین
همه ما روزانه در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار میگیریم و بعضی افراد با رعایت اصول بهداشتی خود را از ابتلا به کرونا دور نگه میدارند و عدهای دیگر با رعایت نکردن، گریبانگیر این ویروس خطرناک خواهند شد.
انواع نوشت افزار
نوشت افزارهایی مانند قلم، پاک کن، مداد، دفتر، ماژیک، تراش، کتاب و ... به علت اینکه در داخل مغازه هستند به آسانی در معرض ابتلا به ویروس قرار خواهند گرفت؛ به همین منظور برای پیشگیری از ابتلا به کرونا موثرترین و مهمترین روش این است که بعد از رسیدن به منزل و تهیه این ابزار دستان خود را با آب و صابون یا مایع بشویید.
ساعت مچی
استفاده از ساعت مچی، دستبند، انگشتر، النگو و ... در این روزهای کرونایی باید ممنوع باشد؛ چرا که ممکن است شما حواستان نباشد و با لمس اشیای آلوده دستانتان کثیف شوند و خود و دیگران را در معرض ابتلا به آن قرار دهید.
بهترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کرونا شستشوی مداوم دستها با آب و صابون یا مایع به مدت حداقل ۲۰ تا ۳۰ ثانیه است.