به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، دکتر علیرضا زالی با اعلام این خبر، گفت: یکی از مباحث ستاد مقابله با کرونا در تهران این بود که دریچهای برای ارتباط با مردم داشته باشیم تا هم بتوانیم نظرات آنها را دریافت کنیم و هم بتوانیم از سامانه جامعی بهرهمند شویم، تا از طریق تماسهای تلفنی با مرکز جامع سلامت این ستاد بتوانیم به مردم اطلاع رسانی کنیم.
وی ادامه داد: بر همین اساس سامانه تلفنی ۸۹۵۱۱ راه اندازی شد که افراد میتوانند با این سامانه تماس بگیرند و بسیاری از هشدارها، مسائل مراقبتی و آموزشهای لازم را دریافت کنند که از طریق همین تماس تلفنی نزدیکترین مراکز مراقبتی سلامت و بهداشتی - درمانی هم قابل جستجو است.
دکتر زالی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه این سامانه با سامانه ۴۰۳۰ چه تفاوتی دارد؟ افزود: سامانه تلفنی ۸۹۵۱۱ بیشتر جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد، اما سامانه ۴۰۳۰ در بحث غربالگری ورود میکند.
وی در پاسخ سؤالی مبنی بر اینکه بیشتر فوت شدگان ناشی از بیماری کرونا در استان تهران جزو چه اقشاری از جامعه بوده اند؟ گفت: در بررسی که در تهران انجام شد، عمده فوتیهای ما مربوط به افراد ضعیفتر جامعه به لحاظ اجتماعی و اقتصادی است، اما بیشترین عامل علاوه بر این بحث، بیماریهای زمینهای و بحث سن بوده است.
دکتر زالی ادامه داد: در پژوهشها به این نتیجه رسیدیم که مهمترین عامل مرگ و میر به ترتیب سن و بیماریهای زمینهای (دیابت، بیماری تنفسی و قلبی - عروقی) بوده است.
وی درباره جنسیت فوت شدگان هم گفت: ۶۰ درصد فوت شدگان مرد هستند.
«پلاسما درمانی» روش درمانی تایید شده در مجامع جهانی
رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران گفت: استفاده از پلاسمای افراد بهبود یافته روشی کاملا علمی و تایید شده در مجامع جهانی است و ما هم این روش را در کنار سایر روشهای درمانی اجرا میکنیم که در حال بررسی نتایج آن هستیم.
انتهای پیام