سه‌شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ |۶ شوال ۱۴۴۵ | Apr 16, 2024
کد خبر: 908575
۱۷ تیر ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۸
پویانمایی

حوزه / تفاهم نامه همکاری و آغاز تولیدات مشترک انیمیشن میان رؤسای مراکز پویانمایی صبا و پژوهش های اسلامی قم امضا شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، محمدرحیم لیوانی در این مراسم به ظرفیت بالای پویانمایی برای ساخت و نمایش مفاهیم اخلاقی، قرآنی، دینی و اعتقادی اشاره کرد و گفت: تهیه‌کنندگان انیمیشن در مرکز صبا اقبال، استقبال و تلاش بسیار خوبی برای تولید آثار قرآنی و دینی دارند. این نگاه مثبت در ریاست محترم سازمان صدا و سیما و معاون محترم سیما نیز وجود دارد و حمایت های ویژه ای برای ساخت پویانمایی با محتوای قرآنی و دینی انجام می شود.

رییس مرکز پویانمایی صبا افزود: برخی از تولیدات این مرکز مانند مجموعه داستان‌های پیامبران نه تنها در داخل بلکه در کشورهای همسایه نیز مورد استقبال قرار گرفت، چرا که نهاد انسان ها به دنبال محتوا و داستان های ارزشمند و اخلاقی است. لذا تلاش می کنیم که مرکز صبا در آینده نزدیک به قطب تولیدات انیمیشن پاک مبتنی بر آموزه های قرآنی و اخلاقی تبدیل شود.

در ادامه رییس مرکز پژوهش های اسلامی قم، مرکز پویانمایی صبا را یکی از بخش های تولیدی مهم و تاثیرگذار رسانه ملی در حوزه تولید انیمیشن دانست و گفت: اهمیت ساخت انیمیشن در دنیای رسانه ای امروز برکسی پوشیده نیست لذا مرکز پژوهش های اسلامی آمادگی کامل دارد تا در بخش تحقیقات پیش از تولید پویانمایی، با مرکز صبا همکاری کاملی داشته باشد.

محمدحسین ظریفیان تصریح کرد: در دو سال اخیر به دنبال تدوین سند مفهومی سریال و یا به عبارتی تشریح ژنتیک سریال های تلویزیون بوده و هستیم. چرا که معتقدیم نتیجه پژوهش ها حتی اگر از بهترین روش های پژوهشی حاصل شده باشد تا به زبان رسانه تعریف و نزدیک نشود نمی تواند تاثیر مطلوبی روی مخاطب بگذارد لذا بایستی پژوهش های اسلامی را به سمت سوژه های تولید تلویزیونی هدایت کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه نگاه ریاست محترم سازمان صدا و سیما به حوزه دین، نگاهی جدی، پیگیر و مطالبه گر است. لذا امیدوار هستیم که امضای تفاهم نامه میان مراکز پژوهش های اسلامی قم و صبا به ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات علمی و نمایشی دو طرف ختم شود.

در پایان این مراسم، رؤسای مراکز صبا و پژوهش های اسلامی قم از کتاب «معنویت در پویانمایی» نوشته دکتر مهدی همازاده ابیانه رونمایی کردند. این کتاب در سه فصل و ۱۷۰ صفحه به برخی مباحث مهم فلسفه اسلامی، نمادپردازی در هنر تمثیل، رمزپردازی در انیمیشن، تمثیل در انیمیشن و نگاه مدرن و سنتی به هنر تمثیل و بسیاری مباحث دیگر که می‌تواند تأثیری جدی در تولید آثار انیمیشن داشته باشد، اشاره دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha