به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی، عصر سه شنبه در نشستی صمیمی با مدیران رسانه های کشور که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، با بیان اینکه مقایسه شرایط زمانی و خدمات ارائه شده از سوی این دولت به مردم با دولت های گذشته بسیار مهم است، گفت: دولت تدبیر و امید اولین دولتی بعد از انقلاب اسلامی است که در شرایط تحریم کار خود را شروع کرد و از پایان سال گذشته نیز با موضوع شیوع بیماری کرونا مواجه شد.
رئیس جمهور افزود: این مقایسه بیانگر نقاط قوت و در جاهایی ممکن است نقاط ضعف باشد، اما در عین حال هر موفقیتی داشتیم در سایه حضور و تلاش مردم و رهنمودهای مقام معظم رهبری بوده و به عبارتی نقاط قوت، تعلق به ملت دارد و نقاط ضعف ما تعلق به خودمان دارد.
دکتر روحانی افزود: طی این ۷ سال، وضعیتی ایجاد شد که صادرات غیرنفتی کشور بر صادرات نفتی آن، پیشی گرفت که این مهم در ۶۰ سال گذشته و از زمان دولت مرحوم مصدق بی سابقه بود. همچنین در ۲۶ سال گذشته بی سابقه بوده که دو سال یعنی سالهای ۹۵ و ۹۶ تورم ما تک رقمی شود و همچنین سابقه نداشته که رشد اقتصادی ایران به بالاترین رشد اقتصادی در جهان برسد؛ یعنی آنچه که در سال ۹۵ اتفاق افتاد.
رئیس جمهور به دستاوردهای دولت های یازدهم و دوازدهم در حوزه تولید برق و سد سازی اشاره کرد و گفت: تا پایان این دولت ۲۰هزار مگاوات بر میزان تولید برق کشور افزوده میشود که این در مقایسه با دولتهای قبلی بیسابقه است و همچنین تا پایان فعالیت این دولت، بیش از ۵۰ سد به بهره برداری می رسد.
دکتر روحانی، مقایسه این دستاوردهای با دستاوردهای دولت های پیشین را نه کار دولت بلکه کار رسانه ها برشمرد و اظهار کرد: دولت کار و وظیفه خودش را انجام داده اما تبیین این خدمات و نقد آن، با رسانهها است.
رئیس جمهور گفت: رسانه ها هم کار نقد و هم کار تبیین را انجام می دهند، اما اگر کار، درست تبیین نشود، نقد بر واقعیت نمینشیند. اول باید واقعیت را تبیین و خبرش را درست به مردم ارائه کنیم و بعد بر روی آن واقعیت، نقد دلسوزانه توام با ارائه راه حل کنیم.
دکتر روحانی با استقبال از نقد رسانه های همگانی، اظهار کرد: اگر نقد از روی دلسوزی انجام گیرد موجب تصحیح و بهبود امور خواهد شد.
رئیس جمهور همچنین به ضرورت همخوانی انتظارات با امکانات اشاره کرد و گفت: در هر دولتی و در هر مقطعی، اگر انتظارات مردم را بیش از حد بالا ببریم همیشه شکست می خوریم؛ یعنی هر دولتی هر مقدار هم که خدمات ارائه کند اما اگر در نظر مردم، انتظارات را بالاتر ببرد، شکست می خورد. انتظارات باید در حد امکانات و واقعیات جامعه باشد.
دکتر روحانی افزود: به هر حال منابع ما محدود است و اگر انتظارات بالاتر از سطح منابع موجود افزایش یابد، فاصله بین انتظارات و واقعیتها حاصل میشود که نتیجه آن ایجاد یاس و سرخوردگی مردم است.
رئیس جمهور اظهارداشت: بیماری کرونا باوجودی که سختی های زیادی را به کشور تحمیل کرد اما یک همنوایی و همصدایی در مبارزه با این بلیه را هم ایجاد نمود. یعنی هم دولت و هم رسانهها با هم همصدا شدند و این همصدایی میتواند آثار بسیار خوبی داشته و موجب وحدت و همدلی شود.
دکتر روحانی بالا بردن میزان تولید کشور و ناکام گذاشتن طرح های دشمنان را در سال پیش رو، بسیار مهم دانست و گفت: دشمنان به دنبال فروپاشی کشور و نظام بودند و همه ما باید این واقعیت را برای مردم تبیین کنیم که دولت و ملت در برابر دشمن پیروز شدند و البته به طور طبیعی تحریم و فشارهای دشمنان، سختیها و مشکلاتی را هم برای مردم به وجود آورده است.
رئیس جمهور افزود: به رغم فشارهای دشمنان و مشکلات ناشی از بیماری کرونا، آمارها نشان می دهد که در چهار ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل،تقریبا در همه بخش های صنعت، کشاورزی و حتی خدمات، تقریبا جزو کشورهای معدودی در دنیا هستیم که افزایش تولید داشته ایم و ان شاء الله این جهش تولید را در حد توان کشور، اجرایی و عملیاتی خواهیم کرد.