چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
ذاکانی

حوزه/ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: عده ای تاریخ را تحریف کرده و ناقص منعکس می کنند تا مردم را از مسیر عزت، عظمت و آزادی باز دارند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، علیرضا زاکانی در نشست مجازی «سازش یا مقاومت؛ هزینه ها و فرصت ها» به مناسبت صلح تاریخی امام حسن(ع) که در سالن جلسات حوزه علمیه مشکات در قم برگزار شد، تصریح کرد: کسانیکه تاریخ را وارونه منعکس می کنند در خوشبینانه ترین حالت دنیا طلب هستند؛ امروز شرایط کشور ما اضطراری نیست، بلکه عده ای شرایط اضطرار را در داخل کشور بر مردم تحمیل می کنند؛ امروز وضع دلاری ما خیلی بهتر است، اما مردم این را لمس نمی کنند، زیرا برخی معیشت مردم را به مسیر مذاکره و انتخابات آمریکا گره زده اند.

وی با اظهار بی توجهی به انتخابات آمریکا و با اشاره به اینکه از روی کار آمدن کسی ذوق زده نمی شویم، تأکید کرد: آینده روشنی در انتظار ما است به شرط اینکه بصیر باشیم؛ امروز برخی مسئولان کشور داری را بر مبنای اوهام می خواهند اداره کنند و معیشت مردم را برای اهداف قدرت و ثروت خود اسیر می گیرند.

زاکانی ادامه داد: امروز نه جمهوری اسلامی دوران امام حسن(ع) را تجربه می کند و نه معونه و امکانات ما تغییر کرده است، بنابراین تن به سازش نخواهیم داد؛ امروز اگر کسی معادلات کشور را به آمریکا گره بزند در واقع دارد برای نجات آمریکا تلاش می کند، زیرا این کشور در یک باتلاق در حال فرو رفتن است.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، بیان داشت: امروز برخی مسئولان کشور را بر مبنای اوهام می خواهند اداره کنند و معیشت مردم را برای اهداف قدرت و ثروت خود اسیر می گیرند.

زاکانی با اشاره به ابعاد گوناگون صلح تاریخی امام حسن(ع) گفت: وقتی مسأله صلح و سازش مطرح می شود باید دلالت های عقلی و تجربه های تاریخی را مرور کنیم.

وی با بیان اینکه جریان حق و باطل هیچگاه نمی توانند با یکدیگر سازش داشته باشند، ادامه داد: در مشی و اعتقادات ما اساس، تحقق آن قله ای است که باید به آن برسیم، از این رو اگر با مقاومت دشمن در یک سری نقاط رو به رو شویم مقداری جا به جا خواهیم شد تا آن را دور زده و به هدف و قله خودمان برسیم؛ بنابراین سازش در نگاه اعتقادی راه ندارد.

زاکانی موضوع مقاومت و سازش را از منظر دیدگاه مادی مورد توجه قرار داد و بیان کرد: اگر نسبت به این امر دیدگاه مادی داشته باشیم، آنگاه باید هزینه ها و فایده های این مقولات را بررسی کنیم؛ بدیهی است کسی که معامله می کند، می خواهد از آن معامله سودی ببرد، بنابراین در بحث سازش یا مقاومت نیز باید با مرور تجربه های تاریخی، سود و زیان ماجرا را در نظر بگیریم.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به آیه شریفه «کَم مِن فِئَةٍ قَلیـلَةٍ غَلَبَت فِئَـةً کَثیرَةً بِاِذنِ‌ الله» تأکید کرد: اگر کسی عقلانیت بر پایه ایمان صادقانه را بخواهد تجربه کند، بدون شک با اعتماد به وعده های الهی می تواند بر باطل غلبه داشته باشد؛ امام خمینی(ره) با نگاه تجربه تاریخی و رجوع به آیات قرآن کریم توانستند پیروزی انقلاب را رقم بزنند.

زاکانی با بیان اینکه مقاومت باید هوشمندانه و فعال باشد، گفت: این موضوع یعنی در هر لحظه تکلیف ناظر به هدفی که برای ما موضوعیت دارد برای ما وجود خواهد داشت؛ برای مقاومت می توان تجربه ای تاریخی را مرور کرد؛ از سال ۶۱ که اسرائیل به لبنان حمله کرد تا سال ۷۹، میزان کشته هایی که مردم لبنان دادند در مقابل شرایطی که بعد از سال ۷۹ در عقب نشینی این غده سرطانی اتفاق افتاد، خیلی بیشتر از عددی است که در مقاومت کسب کردند؛ هنگامی که لبنان مقاومت خود را آغاز کرد به عزت، اقتدار، بزرگی و عظمت دست یافت و دشمنی که خودش  را در یک تار عنکبوت محصور کرده بود آسیب پذیری اش مشخص شد.

نماینده مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: برای سازش نیز می توان به قذافی اشاره کرد که برد موشک هایش را به زیر ۸۰ کیلومتر رساند و هسته ای کشورش را نیز تعطیل کرد، اما غربی ها پس از مدتی به آن حمله کرده و کشورش را غارت کردند؛ امروز ۴ میلیون نفر در قاهره در قبرستان ها می خوابند، بنابراین اگر مقاومت هوشمند فعال داشته باشیم و بر پایه اعتقاد حرکت کنیم به زودی به مقصد خواهیم رسید.

وی ساده اندیشی، دنیاطلبی و نفوذ را علت انحراف خواص دانست و ابراز کرد: همیشه عده ای بوده اند که در مسیر حق مانع ایجاد کرده و عموم مردم را از یاری حق وا داشته اند؛ برخی خواص در قالب دلسوزی عموم مردم را می ترسانند تا از مسیر حق منصرف شوند.

انتهای پیام  ۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha