یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
حاجیان زاده

حوزه/مشاورعالی وزیر و دبیرستاد همکاریهای های حوزه و آموزش و پرورش، گفت: به کارگیری و جذب منابع استانی در اعتبارات علمی و فرهنگی می تواند نقش بسزایی در توسعه، راه اندازی و دایر کردن مدارس علوم و معارف اسلامی در استان های کشور داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، علیرضا حاجیان زاده، مشاورعالی وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه های علمیه و وزارت آموزش و پرورش امروز با حضور وبیناری در نشست کمیته همکاریهای استان همدان که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان برپا شده بود، اظهارکرد: کمیته همکاریهای استان یکی از فعال ترین و پویا ترین کمیته های همکاری حوزه و آموزش و پرورش در کشور است که توانسته به منظور اجرای مصوبات و بخشنامه های ابلاغی دبیرخانه ستاد، اقدامات ارزشمندی را رقم بزند.

وی از تشکیل جلسات کمیته همکاریها با حضور قریب به ۱۵ عضو وابسته به عنوان قرارگاه فرهنگی مهمی برای استان تعبیر کرد و افزود: جمع شدن مدیران و دست اندرکاران دستگاههای تعلیم و تربیتی، آموزشی و تبلیغی و معرفتی آثار و برکات ارزشمندی را در ارتقای رشد علمی و تعلیم و تربیت جوانان و نوجوانان آن استان دارد.

حاجیان زاده در ادامه با اشاره به ورود فعالیت های ستاد همکاریها در سومین سال از اجرای عملیاتی برش ۵ ساله، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ونیزسند  چشم انداز حوزه های علمیه تصریح کرد: با گذشته بیش از یک دهه از این همکاری و تعامل مبارک، طی سالهای اخیر رنگ و بوی تعامل و همکاری میان حوزه و آموزش و پرورش عملیاتی شده است و دیگر به سبک جلسه و نوشتن نیست، بلکه به سمت و سوی اجرای اسناد بالادستی و چشم اندازهای همکاری در قالب برش های ۵ ساله است.

دبیر ستاد همکاریها تأکید کرد: این اسناد و برش های ۵ ساله نیز در قالب های استانی موجود است و برای اجرا به کمیته های استانی ابلاغ گردیده، امید است در راستای آن فعالیت های ارزشمندی صورت گیرد.

عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: این برنامه ۵ ساله بر گرفته از اسناد بالادستی وزارت آموزش و پرورش و سند چشم انداز حوزه های علمیه تدوین و طراحی شده است، بطوریکه بیش از ۵۰ زیر نظام را در راستای همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش استخراج و در قالب برنامه های مشخص شده ارائه می کنیم.

حاجیان زاده در بخش دیگری از سخنانش از حوزه‌ علمیه استان همدان درخواست کرد تا از ظرفیت و توانشان برای راه‌اندازی و دایر کردن مدارس جدید علوم و معارف اسلامی استفاده کنند.

انتهای پیام ۳۱۳/۱۷

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha