چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
حجت الاسلام والمسلمین عسگر دیرباز

حوزه/ رئیس دانشگاه قم، گفت: عالمان دینی در ایران و عراق باید دست در دست یکدیگر ادبیات مرتبط با حقوق بین‌الملل به‌خصوص از منظر اسلامی را غنا ببخشند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسکر دیرباز عصر امروز در «همایش بین‌المللی حقوق بین‌الملل و مخاصمات مسلحانه در منطقه غرب آسیا؛نکوداشت سردار سلیمانی»، که در تالار شیخ مفید برگزار شد، اظهار داشت: این همایش، حاصل چندین ماه تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولین دانشکده حقوق و رئیس این دانشکده است. 

وی افزود: سال‌های گذشته دکتر فضائلی در سخنانی گفت که در زمینهٔ بین‌المللی امت اسلامی و کشورمان فعالیت‌های خوبی انجام داده است، ولی از نظر حقوق بین‌الملل و از منظرحقوقی جای بیشتر برای فعالیت وجود دارد.

رئیس دانشگاه قم، با بیان اینکه عالمان در ایران و عراق باید دست در دست یکدیگر، ادبیات مرتبط با حقوق بین‌الملل به‌ خصوص از منظر اسلامی را غنا ببخشند، گفت: از نظر حقوق بین‌الملل، باید هم‌فکری‌ها سبب غنای آن شود و عزیزانی که در این همایش شرکت کردند به‌ خصوص دکتر قاسمی و دکتر فضائلی در زمینهٔ مسائل اسلامی در بعد تخصص خود صاحب‌نظر بوده و از منظر اسلامی نگاهی به این مسائل و مخاصمات مسلحانه داشته باشند.

رئیس همایش حقوق بین الملل و مخاصمات مسلحانه در منطقه غرب آسیا،‌تصریح کرد: دین مقدس اسلام و قرآن کریم و سنت شریف رسول خدا و آنچه از آثار و تعالیم خاندان رسول خدا به یادگار مانده است، اقیانوس بی‌کرانی است، هنگامی‌که مسائل جدید و مستحدثه در ابعاد مختلف به وجود می‌آید شاهد این موضوع هستیم که اندیشمندان اسلامی به کمک این اقیانوس بی‌کران می‌توانند افق‌هایی در زمینهٔ مسائل مختلف در ارتباط با مخاصمات مسلحانه افق‌ها و راه‌حل‌های جدیدی باز کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: عالمان دینی و متخصصین امور بین‌الملل باید با تمسک به قرآن کریم و عترت که منبع و اقیانوس بی‌کران و یادگار رسول خدا(ص)، است راه‌حل‌های جدید ایجاد کرده و بشریت از مخاصمات نجات پیدا کند و افراد بی‌گناهی که درگیر جنگ‌ها هستند مصونیت پیداکرده و این مطلب در نهادهای بین‌المللی تثبیت شود، کشورهای مختلف به این موضوع گردن نهند که در جنگ‌ها به یک سری اصول پایبند باشند و از آن تخطی نکنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha