سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۳ شوال ۱۴۴۵ | Apr 23, 2024
برنامه

حوزه/ "گروه زن و خانواده" پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی اولین نشست خانواده پژوهی را با عنوان، اقناع سازی در شبکه‌های اجتماعی برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، با ورود به عصر اطلاعات و جامعه شبکه ای، روش های اعمال قدرت نیز متفاوت شده است. یکی از مهم ترین راه های اعمال قدرت در این دوره، استفاده از ابزار رسانه و متقاعد سازی مخاطب است.

"گروه زن و خانواده" این پژوهشکده اولین نشست خانواده پژوهی را با عنوان، اقناع سازی در شبکه‌های اجتماعی (بازاندیشی زنان در هویت جنسیتی)، با ارائه سرکار خانم دکتر مهدیان مدیر گروه ارتباطات و رسانه موسسه شناخت در سالن جلسات پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی برگزار نمود.

در ابتدای این نشست خانم دکتر مهدیان به چگونگی اقناع سازی مخاطب با سویه جنسیتی، در شبکه اجتماعی تلگرام پرداخت.

وی گفت: با ورود به عصر اطلاعات و جامعه شبکه ای، روش های اعمال قدرت نیز متفاوت شده است. یکی از مهم ترین راه های اعمال قدرت در این دوره، استفاده از ابزار رسانه و متقاعد سازی مخاطب است.

گسترش شبکه های اجتماعی، بازاندیشی درباره مفهوم «زن» و «هویت و نقش‌های جنسیتی زنانه» را سرعت بخشیده است. زنان ایرانی در این فضا بواسطه توسعه گفتمان های فرامرزی جنسیتی، در نوعی مارپیچ سکوت قرار گرفته و برای پذیرش هویت مدرن فمینیستی و کنار گذاشتن هویت اصیل فرهنگی خود متقاعد می‌شوند. صفحه‎‌های فمینیستی در فضای مجازی با استفاده از تکنیک‌های ارتباطی اقناعی، هویت وارداتی فمینیستی را درونی می‌کنند.

وی خاطر نشان ساخت: با توجه به اینکه این فضا مملو از تکنیک های رسانه ای است لازم است با توانمندی زنان در عرصه سواد رسانه ای، انتخابی آگاهانه و نه اغواگرانه را در اختیارشان قرار داد.

مهدیان افزود: کتاب "تلگرام و متقاعدسازی در موضوع هویت و نقش های جنسیتی زنان" با مطالعه موردی کانال های تاثیرگذار تلگرام در حوزه جنسیت، با اشاره به محورهای مهم مورد نظر کانال ها در مورد نقش های زنانه، به چگونگی اقناع مخاطب توسط در این فضا پرداخته است.

این نشست به مدت یک ساعت و نیم ادامه داشت و نهایت با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پایان پذیرفت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha