حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر از نظر خشونت، بی‌رحمی، بی‌محابایی و هتک حرمت‌ها در تاریخ ایران کم‌سابقه و حتی بی‌سابقه بوده است، گفت: در گذشته اعتراض و حتی اغتشاش وجود داشت، اما چنین خشونت‌ها و اهانت به مقدسات بسیار نادر بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری در خطبه‌های امروز نماز جمعه شهرکرد، ضمن توصیه خود و نمازگزاران به رعایت تقوا و پرهیزکاری، میلاد باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و روز پاسدار را تبریک گفت.

امام جمعه شهرکرد با اشاره به امتحان بزرگ اخیر ملت ایران، اظهار داشت: ملت بزرگ و قهرمان ایران به حول و قوه الهی این آزمون را با شهامت، عقلانیت، بزرگواری و ایمان پشت سر گذاشت و به‌خصوص در روز مهم بیست‌ودوم دی با حضور در صحنه، همراهی خود را با انقلاب، رهبر عظیم‌الشان و دستاوردهای خون‌های مطهر شهدا اعلام کرد.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ملت ایران اعلام کرد ممکن است انتقاد، اعتراض صنفی یا اقتصادی داشته باشد، اما نحوه عملکرد اغتشاشگران را به هیچ وجه نمی‌پسندد و قبول نمی‌کند.

امام جمعه شهرکرد با بیان اینکه اغتشاشات اخیر از نظر خشونت، بی‌رحمی، بی‌محابایی و هتک حرمت‌ها در تاریخ ایران کم‌سابقه و حتی بی‌سابقه بوده است، افزود: در گذشته اعتراض و حتی اغتشاش وجود داشت، اما چنین خشونت‌ها و اهانت به مقدسات بسیار نادر بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی خاطرنشان کرد: به همین دلیل ملت ایران صریحاً اعلام کرد که این مسیر را دوست ندارد و نمی‌پذیرد و از آن عبور نمی‌کند، از این‌رو اغتشاشگران تنها ماندند و فتنه به حول و قوه الهی جمع شد.

خطیب جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: در این میان، هم ملت و هم نیروهای مسلح، سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، بسیج و نیروهای مردمی افتخار آفریدند و نقش بزرگی ایفا کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با اشاره به حوادث تلخ رخ‌داده در جریان اغتشاشات، از آتش‌سوزی‌ها، قتل‌های فجیع، سر بریدن، سوزاندن و هتک حرمت شهدا یاد کرد و گفت: این‌ها حرکاتی ناهنجار و به‌شدت زشت بود که هیچ وجدان بیداری آن‌ها را نمی‌پذیرد.

امام جمعه شهرکرد رفتار رهبر معظم انقلاب را حرکتی ناب، تاریخی و پدرانه توصیف کرد و ادامه داد: دستور داده شد آمارگیری دقیقی انجام شود؛ کسانی که عامل مستقیم بیگانگان، مرتبط با رژیم صهیونیستی، آمریکا، گروهک‌ها و سلطنت‌طلبان بودند، حسابشان جدا شد و درباره دستگیرشدگان نیز رسیدگی قانونی انجام می‌شود.

وی بیان کرد: ما در برابر فرمان رهبر عظیم‌الشان انقلاب باید مطیع باشیم و به‌عنوان نائب عام امام زمان(عج) با ایشان بیعت کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاطمی با نقل داستان هارون مکی از سیره امام صادق علیه‌السلام، بر ضرورت اطاعت کامل از ولایت تأکید کرد و گفت: امروز رهبر معظم انقلاب برای حفظ انسجام و اقتدار ملی بر هم‌صدایی و حمایت از مسئولان تأکید می‌کنند و این روزها، روز تخریب و فحاشی نیست.

خطیب جمعه شهرکرد با انتقاد از برخی اظهارنظرها درباره رهبری، تصریح کرد: سیاست پیچیدگی‌های فراوانی دارد و همه مسائل قابل بیان عمومی نیست، اگر با این مرد بزرگ بیعت کرده‌ایم باید اعتماد داشته باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این روزهای سخت به حول و قوه الهی سپری خواهد شد؛ با توکل بر خدا، حفظ اعتقادات و جلوگیری از نفوذ شیطان، همان‌گونه که تاکنون اعتماد کرده‌ایم، از این پس نیز اعتماد کنیم و امیدوار باشیم خداوند بر توفیقات همه ما بیفزاید.

انتهای پیام. /

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha