دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
رحیمی

حجت الاسلام علی رحیمی از مبلغان فعال بین الملل در بزریل گفت: کاربران پرتغالی زبان اعم از مسلمان و مسیحی در پی سفر آیت الله اعرافی به واتیکان در فیسبوک به ابراز احساسات و رضایت از این سفر پرداختند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه، در ادامه واکنش ها به سفر آیت الله اعرافی به واتیکان و دیدار با پاپ فرانسیس و جمعی از رهبران مسیحی بسیاری از پرتغالی‌زبان‌ها در فضای مجازی اعم از اینستاگرام و فیسبوک به ابراز احساسات خود و رضایت قلبی از این دیدار و تعامل دو سویه رهبران مسیحی و اسلام پرداختند.

حجت الاسلام علی رحیمی از مبلغان فعال بین الملل است که حدود ۳ سال در برزیل به امر تبلیغ دین اسلام پرداخته است و همزمان با فعالیت در محل استقرارش شهر پونتا گروسا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی چون اینستاگرام و توئیتر فعال است.

این مبلغ بین الملل در گفت وگو با سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه با اشاره به استقبال خوب پر تغالی زبان ها از سفر آیت الله اعرافی به واتیکان و دیدار با جمعی از رهبران مسیحیت گفت: کاربران پر تغالی زبان اعم از مسلمان و مسیحی در پی سفر آیت الله اعرافی به واتیکان در فیسبوک به ابراز احساسات و رضایت از این سفر پرداختند .

وی ادامه داد: من نیز در صفحه خود عکس نوشته ای از سفر ایشان به واتیکان منتشر کرده بودم که بیشترین لایک را از بین تمام پست هایی که تاکنون گذاشته بودم به خود اختصاص داد و این برای من بسیار جالب بود.

واکنش کاربران پرتغالی‌زبان به سفر آیت‌الله اعرافی به واتیکان

حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه برزیلی ها بسیار علاقه مند به گفت و گو های بین ادیانی هستند، ادامه داد : برزیلی ها از این سفرها و گفت و گو های بین ادیانی بسیار استقبال می کنند و خوشحال می شوند که ادیان مختلف با هم در رابطه باشند.

وی تصریح کرد: از این رو در شهرهای کوچک خودشان، به طور دوره ای مجالس بین الادیانی برگزار می کنند و رهبران، مسلمان، کاتولیک، پروتستان وبودایی را دعوت می کنند تا آنها به تعامل با یکدیگر بپردازند. این جلسات برای آنها تبدیل به یک کار پسندیده و عرف شده و از گفت و گو تعامل و صلح و احترام بین ادیان بسیار خرسند می شوند.

این مبلغ بین الملل گفت: برزیل از بزرگترین کشورهای آمریکای لاتین و دارای موقعیت استراتژیک و جغرافیایی مهمی است. این کشور پر جمعیت ترین کشور کاتولیک مسیحی در دنیا است و این در حالی است که حدود ۶۰۰ سال پیش یک مسیحی هم در این کشور وجود نداشت.

حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه خودم نیز علاقه مند به گفت و گو بین ادیانی هستم، افزود: درشهر کوچکی که بودم چندین بار گفت‌وگوی بین ادیانی با حضور شیعیان، مسیحیان، ارتودکس و بودایی برگزار کردیم.

وی با اشاره به خاطره ای از حضورش در دانشگاه برزیل با لباس روحانیت گفت: وقتی در دانشگاه برزیل حضور پیدا کردم به دلیل ملبس بودنم دانشجویان با من ارتباط گرفتند و از دین من سوال کردند.

وی حضور آیت الله اعرافی با لباس روحانیت در واتیکان را حائز اهمیت خواند و گفت: لباس ایشان نشان از تشیع دارد و این بسیار تاثیر گذار است، چرا که وقتی من در در فضای مجازی با همین لباس فعالیت می‌کنم، برای مخاطبان برزیلی یادآور دیدار ایشان با پاپ خواهد بود و سخنان من در آنها تاثیر گذار است.

این مبلغ بین الملل با بیان تاثیرات دیگر این سفر به واتیکان گفت: زمانی که گروهی از مسلمانان به کلیساها حمله می‌کنند، از شیعیان رفع اتهام می‌شود، چرا که آنها شاهد دیدار یکی از رهبران تشیع با پاپ بودند و می‌دانند که ما اهل گفت‌وگو و صلح هستیم.

وی با با بیان اینکه سفر آیت الله اعرافی به واتیکان به زبان پرتغالی بازتاب خوبی داده شد و برزیلی ها استقبال خوبی کردند، افزود: به نظر من، بایستی ارتباط بیشتری با واتیکان داشته باشیم، بویژه در کشوری مثل برزیل که اسلام در آنجا غریب است، گفت‌وگوی بین ادیانی در هدایت مردم بسیار موثر بوده و بازتاب خوبی دارد.

حجت الاسلام علی رحیمی در پایان گفت: ما راهی جز گفت‌وگو و مذاکره بین ادیانی برای انتقال مفاهیم عالی اسلام نداریم و تنها از راه دوستی، مسیحیان برای تحقیق و شناخت اسلام به ما نزدیک می‌شوند.

در ادامه به معرفی برخی از نظرات کاربران پرتغالی زبان در فضای مجازی و واکنش آنها به سفر آیت الله اعرافی به واتیکان می پردازیم:

واکنش کاربران پرتغالی‌زبان به سفر آیت‌الله اعرافی به واتیکان

اتحاد مسلمانان و مسیحیان ابزار صلح برای جهان است. خداوند این همزیستی را همیشه حفظ کند

واکنش کاربران پرتغالی‌زبان به سفر آیت‌الله اعرافی به واتیکان

من از این خبر هیجان زده ام، مرا تحت تأثیر قرار می دهد و حالم را خوب می کند.

واکنش کاربران پرتغالی‌زبان به سفر آیت‌الله اعرافی به واتیکان

برای "وحدت" دعا کنیم! ما همه برادریم!

واکنش کاربران پرتغالی‌زبان به سفر آیت‌الله اعرافی به واتیکان

سلام. این یک لحظه منحصر به فرد است. به همه رهبران تبریک می گویم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha