پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۸ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 16, 2024
دیدار

حوزه/ رئیس دانشگاه ادیان، گفت: در راستای ترویج اندیشه‌های حضرت امام (ره)، با راه اندازی رشته عرفان اسلامی و اندیشه امام خمینی(ره) در مقطع دکتری، دانشجو می‌پذیریم و در برخی رشته‌های دیگر نیز چند واحد درسی از اندیشه‌های حضرت امام(ره) به واحدهای درسی دانشجویان اضافه می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام عباس کمساری،رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) نمایندگی قم، با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب دیدار وگفت‌وگو کرد.
بر اساس این گزارش: در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با بیان خاطراتی از عشق و علاقه مردم اقصی نقاط جهان نسبت به حضرت امام(ره) که خود شاهد آن بوده است،اظهار داشت: مقام معظم رهبری درباره امام(ره) فرموده‌اند که «این انقلاب بی نام خمینی در هیچ کجای جهان شناخته شده نیست» و من در طول سفرهای متعدد خود به کشورهای مختلف جهان عظمت نام خمینی کبیر(رضوان الله تعالی علیه) را به عینه دیده‌ام.

وی همچنین از عشق و ارادت فوق‌العاده مرحوم پدرشان نسبت به بنیان‌گذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سخن گفت و بیان داشت: به واسطه این عشق و علاقه، از طفولیت و در دورانی که آغاز نهضت امام(ره) بود و داشتن عکس و رساله حضرت امام(ره) جرم محسوب می‌شد، با آنها مأنوس بودم و برای همین، همواره در طول زندگی، خود را مدیون حضرت امام (ره) می‌دانم.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با اعلام آمادگی کامل خود و مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب برای نشر و تبیین اندیشه‌های حضرت امام (ره)، و با ارایه فهرستی از پایان نامه های مرتبط با اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) که توسط فارغ التحصیلان این دانشگاه تألیف شده است ادامه داد: در راستای ترویج اندیشه‌های حضرت امام (ره)، با راه اندازی رشته عرفان اسلامی و اندیشه امام خمینی(ره) در مقطع دکتری، دانشجو می‌پذیریم و سعی‌مان بر این است که در برخی رشته‌های دیگر نیز چند واحد درسی از اندیشه‌های حضرت امام(ره) را به واحدهای درسی دانشجویان اضافه نماییم.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام عباس کمساری، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مؤسسه و سوابق همکاری بسیار خوب حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)،از حمایت‌های وی در دوران ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برای برگزاری سه دوره مسابقه جشنواره اندیشه جاوید بین طلاب و روحانیون سراسر کشور تقدیر و تشکر کرد و خواستار راهنمایی و مساعدت رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب برای برگزاری مجدد این جشنواره شد.

وی همچنین آمادگی مؤسسه را برای ارائه خدمات علمی پژوهشی به دانشجویان این دانشگاه و برگزاری همایش های مشترک و دوره‌های آشنایی با اندیشه‌های حضرت امام را اعلام کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha