شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 1004222
۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
امام جمعه تبریز

حوزه/ حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم از نهادها و ارگان‌های فرهنگی درخواست کرد تا در ایام ولادت حضرت زهرا (س) ، فرصتی را برای بازخوانی نقش و جایگاه ویژه زنان در تکامل فکری و معنوی جامعه فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم، امروز در نود و سومین نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌شرقی ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و ولادت امام خمینی (ره) اظهار کرد: انسان بدون طهارت روحی نمی‌تواند به حیات طیبه در دنیا و عقبی دست یابد و مادرانی که فرزندانی این چنینی را پرورده‌اند بدون شک روحی طیب و طاهر داشتند.

وی با اشاره به اینکه سر منشأ تمام برکات دنیوی و کمالات حضرت زهرا (س) از طاهره بودن ایشان نشأت می‌گیرد و طهارت روحی و معنوی حضرت زهرا (س) او را در جایگاه سیده زنان عالم قرار داده است، بیان کرد: حضرت علی (ع) در توصیف حضرت زهرا (س) از او به عنوان غمگسار و تکیه‌گاهی امن یاد کردند و این شاخصه‌ی باید نصب‌العین بانوان جامعه اسلامی باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین آل هاشم از نهادها و ارگان‌های فرهنگی درخواست کرد تا در ایام ولادت حضرت زهرا (س)، فرصتی را برای بازخوانی نقش و جایگاه ویژه زنان در تکامل فکری و معنوی جامعه فراهم کنند.

وی در ادامه به پنج رکن اساسی در فرهنگ عمومی جامعه از دیدگاه رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: رکن نخست فرهنگ عمومی یک جامعه وجدان کاری در افراد آن جامعه است بدین معنی که افراد جامعه خود را در قبال کاری که پذیرفته‌اند باید متعهد بدانند و احساس وجدان نسبت به آن مسئله داشته باشند و رفع تکلیف نکنند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی، رکن بعدی را صبور بودن افراد آن جامعه برشمرد و ادامه داد: اگر صبر به فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود راه‌های سعادت و کمال معنوی و علمی و مادی بر روی افراد آن جامعه گشوده می‌شود.

وی، سومین رکن فرهنگ عمومی را وقت شناسی افراد آن جامعه دانست و خاطرنشان کرد: وقت شناسی اگر به فرهنگ عمومی افراد جامعه تبدیل نشود خسران مادی و معنوی برای افراد و جامعه اجتناب ناپذیر است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان همچنین چهارمین رکن را دوری افراد جامعه از عافیت طلبی و پنجمین رکن را مهمان نوازی و نهادینه نمودن احترام به بزرگان در جامعه عنوان کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha