یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
تصاویر/ تجمع بزرگ حوزویان در محکومیت اظهارات شیطان بزرگ _ آیت الله خاتمی

حوزه/ عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ندیدن خدمات انقلاب، مصداق کفران نعمت است، گفت: ملت ایران ۴۳ سال در همه عرصه‌ها از جمله انتخابات و راهپیمایی‌ها حاضر بودند و این به معنی شکر نعمت ولایت است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمان، آیت‌الله سیداحمد خاتمی، امام جمعه موقت تهران و عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری، ظهر امروز در سخنرانی پایانی راهپیمایی ۲۲ بهمن در کرمان اظهار کرد: این حماسه گامی خداپسندانه برای بیعت مجدد در چهل و سومین سال پیروزی انقلاب با نظام اسلامی بود.

وی، حاکمیت دینی، ارزش‌های دینی، استقلال و وابسته نبودن به اجانب و بیگانگان، نعمت آزادی در کشوری که ۵۷ سال در خفقان بود و عفت و پاکی را نعمت‌های انقلاب اسلامی برشمرد و عنوان کرد: رژیم ستمشاهی مروج بی‌عفتی و بی‌حجابی بود و سران طاغوت خودشان در قله رذالت و فساد بودند.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در رژیم پهلوی مردم تحقیر و برای حاکمان مطرح نبودند، تصریح کرد: شکر نعمت انقلاب اسلامی آن است که خدمات انقلاب را ببینیم؛ نظام اسلامی در خدمت مردم است البته مشکلات فراوانی هم دشمنان آفریدند و سوءمدیریت‌ها هم در گذشته بوده اما اینکه فقط مشکلات را دیدن و ضریب دادن به آنها و ندیدن خدمات، مصداق کفران است.

آیت‌الله خاتمی با بیان اینکه مصداق شکر این است که خدمت انقلاب و نظام را بگوییم، زیرا این یک انقلاب مردمی است، افزود: مصداق اول شکر سپاسگزاری از خدمات و مصداق اول ناسپاسی خدمات را ندیدن و مشکلات را بیش از آنچه است نشان دادن که نامش را سیاه‌نمایی می‌گذاریم.

وی ابراز کرد: دومین بخش شکر انقلاب را نعمت دیدن مردم است در شرایطی که مردم به حساب نمی‌آمدند و انتخاباتی نبود و ساواک مشخص می‌کرد چه کسی نماینده کدام شهر باشد، جمهوریت در وضع فلاکت باری قرار داشت، اما به فضل خداوند مردم به صحنه آمدند و جمهوریت این است که مردم خودشان را صاحب خانه ببینند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان با اشاره به حضور مردم در انتخابات‌های مختلف در طول انقلاب بیان کرد: بیشترین بها را به مردم نظام مقدس جمهوری اسلامی چه قبل و چه بعد از ارتحال، امام راحل داده است، عده‌ای می‌خواهند این دروغ را جا بیندازند که جمهوریت بعد از امام تضعیف شده است اینها یا جمهوریت را نمی‌فهمند یا معنای تضعیف را نمی‌دانند.

آیت‌الله خاتمی بیان کرد: در فتنه ۸۸، رهبر معظم انقلاب از خود و از ولایت فقیه دفاع نکردند، بلکه از جمهوریت نظام دفاع کردند؛ شکست خورده‌های انتخابات می‌خواستند انتخابات را باطل کنند و رأی مردم را هیچ بگیرند، اما رهبری فرمودند «من جلوی این بدعت می‌ایستم که کسانی با اردوکشی خیابانی بخواهند به خواسته‌های خود برسند.»

وی با بیان اینکه وقتی امام خمینی (ره) به صحنه آمد، قطره‌ها به هم پیوستند و کاخ ۲۵۰۰ ساله را سیل برد، گفت: نعمت ولایت فقیه، نعمت بزرگی و این همه آوازه و سرافرازی ایران اسلامی، از نظام حاکمیت ولی فقیه است.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه به کوری چشم دشمنان، انقلاب اسلامی ۴۳ سال ماند و این جز با نعمت ستودنی ولایت فقیه امکان پذیر نبود، افزود: ملت ایران ۴۳ سال در همه عرصه‌ها از جمله انتخابات و راهپیمایی‌ها حاضر بودند و این به معنی شکر نعمت ولایت است.

آیت‌الله خاتمی اظهار کرد: کسانی که در اکثر این ۴۳ سال قدرت دست آنها بوده و ریل‌گذاری کار آنها بوده، اگر فقری هم است عامل آن ریل‌گذاری خودشان بودند و اگر مشکلات نتیجه ریل‌گذاری است که آنها انجام دادند، اما با نظام را متهم می‌کنند که پشت این صحنه‌ها هدف جدایی مردم از انقلاب را دنبال می‌کنند، اما مردم سرمایه نظام بودند، هستند و خواهند بود.

وی با تأکید بر اینکه مردم ایران شاکر انقلاب هستند و تا آخرین نفس و قطره خون از انقلاب اسلامی دفاع می‌کنند، عنوان کرد: این مردم قدرشناس، عزت، شرف و استقلال خود را مدیون ولایت فقیه می‌دانند.

عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: ما مردم همراه با نظام هستیم و اجازه نمی‌دهیم کسانی حرف‌های دشمن شادکن به نام مردم بزنند و به دروغ بیانیه بدهند که دیگر میزان رأی ملت نیست، این دروغ است، چرا که اگر دیروز میزان رأی ملت بود امروز و فردا و فرادها هم است؛ در چهل و سه سالگی انقلاب اسلامی از این نظام دفاع کرده، می‌کنیم و خواهیم کرد.

انتهای پیام /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • زیدآبادی IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۳
    2 0
    جنس، ماهیت و سرشت اقتصاد به مسائل سیاسی، بین‌المللی، ژئوپلتیک، افکار عمومی گره خورده است و هر حادثه‌ای که در این جهان اتفاق می‌افتد بر اقتصاد اثر دارد. من نمی‌دانم این حرف را چطور و از کجا و بر چه مبنایی می‌گویند که می‌خواهیم اقتصاد را از روابط بین‌الملل، برجام، تنش سیاسی و بحران خاورمیانه جدا کنیم، درصورتی‌که چنین چیزی امکان‌پذیر نیست؛ اقتصاد به سرمایه مربوط می‌شود و این را که با حرف و ادعا نمی‌شود تأمین کنید و بخواهید که در جایی سرمایه انباشت و سرمایه‌گذاری شود، باید ضرورت‌ها و اسباب آرامش روانی را تأمین کرد. ثبات موردنیاز را هم باید تأمین کرد، زیرا بدون این امکان ندارد که بتوانید اقتصادی را مجزای از این حرف‌ها رونق دهید و پیش ببرید. مذاکره با آمریکا از ابتدای انقلاب تاکنون دوره به دوره به تابو تبدیل شده و مدام شکسته است، اگر تابو یک بار بشکند دیگر تابو نیست، بشخصه متوجه نمی‌شوم این چه تابویی است که مدام دوره به دوره زنده می‌شود؟ از مذاکرات مک‌فارلین بگیرید تا مذاکراتی که بر سر افغانستان و عراق رخ داد و مذاکراتی که بر سر احیای برجام اتفاق افتاد، این مذاکرات صورت گرفته است. سوال اصلی این است ایران به چه دلیلی به وین رفته و قرار است با چه کسی توافق شود؟ خب چین، روسیه و سه کشور اروپایی که عضو برجام هستند، این مذاکرات برای برگشت آمریکا به برجام و همین‌طور از سرگیری تعهدات ایران نسبت به آن است، لذا دو طرف آن‌جا وجود دارد؛ ایران و آمریکا که باید بنشینند و با هم مسئله را حل کنند. اگر آقایان از آمریکا بی‌نیاز هستند پس برای چه به وین رفته‌اند؟ حال که رفته‌اند و به توافق نیاز دارند لاجرم باید بنشینند و با هم صحبت کنند، این‌که پیغام برود و بیاید و شفاهی یا کتبی باشد، چه مسخره‌بازی‌ است که مردم را گرفتار خودشان کرده‌اند؟! از طرفی افرادی که می‌روند مذاکره کنند، متوجه می‌شوند که با این وضع یک جای کار مشکل دارد، بعد از مدتی با خود فکر می‌کنند که این چه کاری است ما باید لقمه را هفت‌دور، دور سرمان بچرخانیم؟ بهتر است رو در رو صحبت کنیم. بالاخره همدیگر را که نمی‌خوریم. بنابراین بعد از مدتی شروع می‌کنند به گفتن اینکه مذاکره لازم است. چراکه ما نمی‌دانیم کسانی که خبر می‌برند و می‌آورند چقدر نظرات را درست منتقل می‌کنند. این استدلال طبعاً به مقامات منتقل می‌شود و آن‌ها هم موافقت می‌کنند.