پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۵ شوال ۱۴۴۵ | Apr 25, 2024
محمد ملک زاده

حوزه/ عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: مراقب باشیم به نام وطن دوستی و دفاع از مردم، در دام وطن فروشان نیفتیم و عزت و شرف ملت ایران را با بازنشر مطالب و هشتک‌های مثلث آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی بر باد ندهیم.

حجت الاسلام و المسلمین محمد ملک زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به جمله معروفی از امام راحل مبنی بر این که "اگر دشمن از کار شما عصبانی و ناراحت بود بدانید کارتان صحیح است"، اظهار داشت: در واقع این سخن، معیار تشخیص رفتار حق از باطل از دیدگاه بنیانگذار جمهوری اسلامی است که این روزها بار دیگر حقانیت آن به اثبات رسیده است. مصداق این سخن را امروز می‌توان در داد و فریادهای دشمنان نظام در خارج یا جنجال‌های غرب زدگان و عوامل رسانه‌ای وابسته داخلی مشاهده کرد که علیه اقدامات پاکدست‌ترین و کارآمدترین رییس جمهور سالیان اخیر ایران به راه اُفتاده است.

وی افزود: هنوز آرد و نان گران نشده بعضی‌ها عزای عمومی اعلام کرده‌اند؛ عکس‌های جعلی از کارت‌های یارانه نان در فضای مجازی منتشر می‌شود؛ جریان غرب گرای داخلی در کنار معاندین خارجی به صورت هماهنگ برای تخریب نظام و دولت متحد شده‌اند و می کوشند تا شورش‌های خیابانی به راه اندازند! گویا این روزها عده‌ای هیچ هدفی جز ایجاد ناامیدی در میان مردم ندارند.

وی اضافه کرد: در این میان، رسانه‌های وطن فروش هرگز سخنی از خدمات ارزنده دولت در این مدت کوتاه به میان نمی‌آورند. بیمه رایگان درمانی برای دهک‌های پایین جامعه؛ توقف استقراض از بانک مرکزی و چاپ پول بدون پشتوانه و روند تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران؛ پرداخت ماهانه ده هزار میلیارد از بدهی‌های دولت گذشته در کنار تامین به موقع حقوق کارگران و کارمندان، موفقیت دولت در واکسیناسیون عمومی و کاهش چشمگیر مرگ و میر ناشی از کرونا، دور زدن تحریم ها و بازپس‌گیری قدرتمندانه منابع ایران از خارج، عضویت در پیمان شانگهای، بهبود اوضاع بورس نسبت به قبل و صدها اقدامات مثبت دیگر، تنها بخشی از اقدامات مثبت دولت در یک فرصت نسبتا کوتاه ۹ ماهه است که علیرغم حجم وحشتناک ویرانی ها انجام شده است.

عضو انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه قم ادامه داد: در کنار این اقدامات مثبت، در افتادن با زمین‌خواران و صاحبان ویلاهای لاکچری که با رانتخواری این املاک را صاحب شده‌اند، مقابله با بی‌عدالتی‌ها و حقوق‌های نجومی، درافتادن با ابربدهکاران بانکی و معرفی اختلاسگران به مردم و... طبعاً عصبانیت و ناخشنودی خیلی‌ها را به دنبال داشته است.

وی گفت: زمزمه‌های حذف ارز ترجیحی از کالاهای غیراساسی و گران شدن آرد صنایع ماکارونی که حجم گسترده‌ای از آن صرف درآمدها و سودهای هنگفت افراد دو تابعیتی و خرج و تفریح و خوشگذرانی در کشورهای دیگر می‌شد طبعاً به مذاق این سرمایه داران رانت خوار خوش نخواهد آمد، زیرا چشمه بزرگ این فساد کلان اقتصادی قرار است خشکیده شود؛ از این رو این روزها با کمک رسانه‌های خارجی و داخلی تلاش می‌کنند از زبان فقرا و مردم قیل و قال به راه بیندازند و مردم را به شورش فرابخوانند.

حجت الاسلام و المسلمین ملک زاده خاطرنشان کرد: تردیدی نیست که این جریان هرگز دلسوز ملت نیستند و انتظاری هم جز دشمنی از آنان نباید داشت زیرا آنان هرگز دل در گرو وطن نداشته‌ و ندارند اما از جریان انقلابی و تمام کسانی که دلسوخته نظام و ملت نجیب ایران هستند و خود را پاسدار ارزش‌ها و خون پاک شهدا می‌دانند انتظار دیگری می‌رود. البته کسی مدعی وضعیت گل و بلبل فعلی نیست که نباید باشد؛ همه به حجم مشکلات اقتصادی و گرانی‌ها و... واقفیم؛ انبوه مشکلاتی که به دنبال هشت سال مدیریت ناکارآمد مسئولانی که چشم به لبخند و ترحم آمریکا و اروپا نسبت به ملت ایران دوخته بودند و در حوزه‌های کشاورزی و دامپروری، آب و برق و نیروگاه، مسکن و اشتغال، صادرات و... هیچ اتفاق مثبتی انجام نداده بودند و به جای خنثی نمودن تحریم‌ها دل به برداشته شدن آنها خوش کرده بودند را قطعا در زمان کوتاه نمی‌توان برطرف کرد.

وی افزود: اکنون این انبوه مشکلات و این همه نارسایی‌ها به همراه خشم انباشته مردم به دولت آقای رئیسی منتقل شده است و برای حل آنها باید صبر و حوصله داشت.

وی بیان داشت: مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی خود با جمعی از دانشجویان، با تاکید بر مطالبه‌گری صحیح، بیان کردند: مطالبه‌گری شما به‌گونه‌ای باشد که هم در بیان صورتِ مسائل و هم در مقام ارائه راه‌حل‌ها، با دشمن مغرض، مخرج مشترک پیدا نکنید. در همه حال باید این توصیه رهبری را در نقد عملکردهای مسئولان نصب العین خود قرار دهیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: در این شرایط باید واقع بین بود و مشکلاتی را که قطعا قابل حل می‌باشند با درایت و صبر و حوصله برطرف کرد. در شرایط کنونی اقتصاد ایران نیازمند انجام اقدامات اساسی و جراحی اقتصادی است نه رفتارهای نمایشی؛ برای قرار گرفتن اقتصاد کشور در ریل پیشرفت چاره‌ای جز این جراحی نداریم؛ جراحی نیاز به تحمل درد دارد؛ پس باید اندکی تحمل کرد؛ مراقب باشیم به نام وطن دوستی و دفاع از مردم، در دام وطن فروشان نیفتیم و عزت و شرف ملت ایران را با بازنشر مطالب و هشتک‌های مثلث آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی بر باد ندهیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • رادمهر IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
    6 0
    زمان احمدی نژاد هم گفت یک جراحی اقتصادی است و دیگه ایران گل و گلستان می شود و تمام است همین یک جراحی را تحمل کنید تمام است
    • ناشناس IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
      1 17
      نکه زمان روحانی کشور گلستان بود!
  • هموطن IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
    4 0
    جراحي اقتصاد ايران مثل بيماري هست كه سرطان داره و بايد جراحي بشه ولي اين بيمار طنابي دور گردنش بسته شده (تحريم و بي ارزش شدن پول ملي و ...) و راه تنفسش رو گرفته و به سختي داره نفس مي كشه. در چنين حالتي بايد اول راه تنفسش رو باز كنيد بعد جراحيش كنيد در غير اين صورت در حين جراحي مريض از پا در مياد. در ثاني اين جراحي بايد توسط جراح متخصص و دستياران حاذق انجام بشه ولي . . . براي امثال مني كه درد جراحي هاي قبلي هنوز عذابم ميده و مرحمي هم براش ندارم جراحي جديد سم خالصه
  • طبسی IR ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
    0 4
    ظاهرا چاره ای نیست بیماری اقتصادی ایران به وضعیت حادی رسیده که اگر جراحی نکنیم حتما تلف میشه پس بین مردن و تحمل درد باید یکی را انتخاب کرد.
  • م IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
    1 0
    فقط پول نقد می‌خواهیم .سخنگوی دولت گفت یارانه پنهان هر ایرانی. یک و یبثدو پنجاه هست همان را به ما بدید ما صدقه کالا برگ نمبخواهیم .. کالا برگ الکترونیکی هم مثل کوپن آخرش یک طرح شکست خورده میشود ،،یادمه آخرش کوپن دیگر بیرارزش شد پنج کیلو بازار پنج هزار تومان بود با کوپن چهار هزار و پانصد
  • جراحی زیبایی تکراری IR ۰۶:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
    2 0
    جراحی اقتصادی آن است که ۸۰ درصد بودجه کشور صرف دومیلیون نفر(کارکنان دولت)نشود. والا اگر حذف یارانه غیرمستقیم وپرداخت یارانه مستقیم جراحی باشد یک بار در دولت احمدی‌نژاد انجام شده است که اکنون نتیجه اش ملموس است. این کار حتی اگر جراحی باشد، جراحی زیبایی است، همان که گفتیم نمایش... پرداخت حقوق و مزایا هزینه های خانه سازمانی و خودروی در اختیار و سفرها و …. به تنها دو میلیون کارمند دولت شاغل در مراکز و سازمانها و نهادها که هشتاد درصد بودجه کشور هشتاد و پنج میلیون نفری ایران را دریافت می کنند باعث کسر بودجه و تورم است. راهکار حاکمیت در تحریم چیست!؟ کاستن از تعداد و هزینه ها؟ خیر، فشار بر مضاعف بر مردم با حذف یارانه ها.
  • مردم IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۵
    0 0
    "جراحی اقتصادی از بودجه شروع می شود، از کاهش هزینه های دستگاه های حکومتی در نوبت اول کاهش بودجه مجلس، شورای نگهبان، ریاست جمهوری… کاهش بودجه دستگاه های تبلیغاتی که کارشان ثمر مثبتی نداشته…کاهش و حذف ردیف های خاص افراد صاحب نفوذ… کاهش بودجه مراکزی که نتیجه کارشان هرگز تجزیه و تحلیل هزینه فایده یا هزینه اثر بخشی نشده است… "