یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
شهید چمران

سی و یکم خردادماه، روز بسیج اساتید که مصادف است با سالگرد شهادت دانشمند عارف و مجاهد بیدار و متعهد، دکتر مصطفی چمران مردی از جنس فتوت، ایثار، شهامت و پایمردی، به درستی طبق فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) انتخابی پر مغز و پر معنا است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور، در پیامی با تبریک و تسلیت فرا رسیدن سالگرد شهادت شهید دکتر چمران و گرامیداشت روز «بسیج اساتید»، آورده است:

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

این پیشنهادی هم که درباره‌ی نام‌گذاری روز شهادت شهید چمران به نام روز «بسیج اساتید» و «اساتید بسیجی» ذکر شد، به نظرم پیشنهاد معنی‌دار و پرمغزی است. مرحوم شهید چمران حقاً یک نمونه و مظهری بود از آن چیزی که انسان دوست می‌دارد تربیت جوانان ما و دانشگاهیان ما به آن سمت حرکت بکند.
(امام خامنه‌ای‌(مدظله‌العالی)، ۸۹/۰۴/۰۲)

بی‌شک فلسفه تشکیل نهاد مقدس بسیج، که حضرت امام خمینی(ره) با اقتباس از قرآن کریم از آن به شجره طیبه تعبیر کردند که "اصلها ثابت و فرعها فی السماء" از طلوع انقلاب‌اسلامی با جان‌فشانی در صحنه‌های داخلی، از کردستان تا گنبد و از خوزستان تا سیستان و بلوچستان به ویژه در هشت سال دفاع-مقدس و بالاخره در عرصه جهان اسلام و در عراق و غرب آسیا(سرزمین شام)، نشان داد این ندای دل‌نشین چگونه توانسته است با ایثار و شهادت، پرچم حضرت ولی‌عصر(عج) را در پهنه جهان اسلام به دست بگیرد و افتخار آفرینی نماید. پس از پایان جنگ تحمیلی، این نهاد مقدس توانست در تمام صحنه‌های فرهنگی، سازندگی، دشمن‌شناسی و دشمن‌ستیزی، علمی و جهادی، کارایی خود را نشان دهد. لذا ضرورت ایجاد سنگر تولید علم و دانش‌افزایی آغشته به مکتب بسیجی و تأسی از فرهنگ عاشورایی لزوم ایجاد بسیج اساتید را بیش‌ازپیش برای این جمع نخبگانی مشخص نمود.

سی و یکم خردادماه، روز بسیج اساتید که مصادف است با سالگرد شهادت دانشمند عارف و مجاهد بیدار و متعهد، دکتر مصطفی چمران مردی از جنس فتوت، ایثار، شهامت و پایمردی، به درستی طبق فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) انتخابی پر مغز و پر معنا است، چراکه تأکیدی دوچندان بر نقش‌آفرینی استادان گرانقدر و بسیجیان خدوم در هدایت جامعه براساس ترویج خصایص اخلاقی و انسانی و همچنین مسئولیت پذیری برای حل مسائل کشور دارد.

شهید چمران، از چهره‌های برجسته و ارزشمندی بود که خالصانه و صادقانه عمر خود را صرف خدمت به کشور و مردم کرد که این تاثیرگذاری شخصیت فرهیخته قبل و بعد از انقلاب اسلامی ستودنی و بی‌بدیل است. بی‌تردید ویژگی ها، منش و روش زندگی این دانشمند فرهیخته الگویی تمام عیار برای جوانان، دانشجویان و استادان گرانقدر به شمار می آید که بی‌ادعا و بدون هیچ گونه دنیاطلبی و عافیت‌طلبی، در راه خدمت به مردم و کشورش قدم برداشت و براساس ضرورت‌ها و نیازهای آن دوران به مسئولیت اجتماعی، انسانی و اخلاقی خود عمل کرد.

امروز رسالت بزرگ تحقق بیانیه گام دوم انقلاب برای تمدن نوین اسلامی بر عهده‌ی استادان بسیجی دانشگاه و حوزه است که در لبیک به فرمان حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی)، پیشگامان این میدان بوده و در عرصه‌ی تقویت دانش بومی و جهاد تبیین حضوری فعال داشته و مسیر را برای پیشرفت و توسعه کشور هموار سازند.

سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن شهید بزرگوار، روز بسیج اساتید را به اساتید بسیجی سراسر کشور تبریک گفته و بر این باور اعتقاد راسخ دارد که اساتید بسیجی دانشگاه و حوزه با سرلوحه قرار دادن تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) خصوصاً اهمیت جهاد تبیین در بیانات معظم له، در امر تعمیق فضای حوزه و دانشگاه مبتنی برای آرمان‌های انقلاب اسلامی و تقویت جهش علم و فناوری توفیق روز افزون خواهند داشت، ان‌شاءالله.

سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور
سی‌ویکم خردادماه ۱۴۰۱

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha