دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
برقعی

حوزه/ مدیر جامعةالزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به اهمیت اخلاق نیکو، گفت: اگر می‌خواهیم دین اسلام را تبلیغ کنیم، باید حسن خلق را در وجودمان تقویت و با اخلاق نیکو، قلب‌ها را به هم نزدیک کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سرکار خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه از جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها لاهور پاکستان بازدید و با قبله جعفر حسین مدیر و عمرانه شیرازی مسئول خانم این مدرسه دیدار و گفت‌وگو کردند.

سرکار خانم برقعی مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در این دیدار ضمن عرض تبریک عید مبعث و قدردانی از میزبانی طلاب این مجموعه، عنوان کرد: با توجه به روایت «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکارِمَ الْأَخْلَاقِ؛ به راستی من مبعوث گردیدم تا مکارم اخلاق را کامل کنم»، هدف از بعثت پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم، اتمام مکارم اخلاق بوده است.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم فرمودند «اتمام اخلاق»؛ یعنی ۱۲۴ هزار پیامبر خدا آمدند و هر کدام اخلاق بیان کردند و پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم، اتمام اخلاق را دارند.

برقعی تصریح کرد: همین هدف پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم بود که از عرب جاهلی که ادعای شعر و ادب داشت و جنگجو بود، توانستند افرادی شجاع، جنگجو و بااخلاق تربیت کنند.

وی اضافه کرد: رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم با اخلاق نیکو، مردم را به دین اسلام دعوت کردند، به طوریکه زن یهودی که هر روز خاکروبه بر سر حضرت می‌ریخت، روزی بیمار شد و پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم به عیادت او رفت و آن زن به اسلام ایمان آورد.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها یادآور شد: خداوند متعال در قرآن کریم به پیامبر رحمت صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم فرمود اگر خشن و سنگدل بودی، مردم از اطرافت پراکنده می‌شدند؛ بحث اسلام، اخلاق نیکو است و ما باید با اخلاق نیکو، قلب‌ها را به هم نزدیک کنیم.

برقعی تأکید کرد: اگر می‌خواهیم دین اسلام را تبلیغ کنیم، باید حسن خلق را در خودمان زنده کنیم؛ حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام فرمودند: «یا مَعْشَرَ الْفِتْیانِ، حَصِّنوا اَعْراضَکُمْ بِالاَْدَبِ وَ دینَـکُمْ بِالْعِلْمِ؛ ای جوانان! آبرویتان را با ادب و دینتان را با دانش حفظ کنید».

وی عنوان کرد: بهترین ارثی که پدر و مادر برای فرزندان خود به یادگار می‌گذارند، اخلاق و ادب است.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: خداوند متعال به پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم فرمودند: «وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِی عِلْما»، همچنین امام علی علیه‌السلام فرمودند هر کس یک کلمه ای به من بیاموزد، مرا بنده خود کرده است که این امر، جایگاه علم را به ما نشان می‌دهد.

برقعی تصریح کرد: قدر معلمان، مدیران و مسئولان را بدانید که این امکانات را فراهم کردند تا شما طلاب علم بیاموزید.

وی بیان داشت: همه شما همه شما مادران و تربیت کنندگان نسل آینده هستید، پس اول خودتان را تربیت کنید تا بتوانید فرزندان خوبی تربیت کنید.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها توصیه کرد: شما دو وظیفه دارید، اول اینکه خوب یاد بگیرید تا بتوانید درست پاسخ دهید، دیگر اینکه نسل آینده را به درستی تربیت کنید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha