یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری

حوزه/ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، گفت: نیروی انسانی خلاق، بازار و بنگاه سه لازمه توسعه محصول و اقتصاد است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سردار مهدی‌نژاد نوری به همراه معاونین عتف سازمان‌های نیروهای مسلح به‌منظور تقویت و توسعه همکاری‌های ملی و دفاعی با مجموعه دولت، به دیدار حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری رفتند.

معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح در این نشست ضمن تبریک انتصاب معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهور بر ضرورت توسعه فناوری به‌عنوان یک مؤلفه مهم اقتدار و توانمندی تأکید کرد.

سردار مهدی‌نژاد نوری اظهار داشت: دانش و فناوری به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت، حائز اهمیت است و ناظر به ضرورت‌های کشور، تأکیدات رهبر معظم انقلاب و اهمیت توانمندی رویارویی با مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی، سطح نیاز ما به دانش و فناوری بالاست و به حداکثر استفاده از ظرفیت‌های علم و فناوری نیاز داریم.

معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: می‌توانیم با تجمیع منابع، یکپارچگی ظرفیت‌ها و نیازها با استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی، نیروی انسانی متخصص و توانمند در مسیر توسعه فناوری‌های روز حرکت کنیم.

سردار مهدی‌نژاد نوری با بیان اینکه از گذشته با معاونت علمی توافق‌های خوبی شد تا بتوانیم در مسیر توسعه فناوری حرکت کنیم، گفت: به دنبال انحصار نیستیم و از اینکه بخش‌های دیگر وارد میدان شوند و همکاری کنند، استقبال می‌کنیم و نگاه نیروهای مسلح، توسعه همکاری همه‌جانبه با همه بخش‌هاست.

افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور هم در این نشست به آمادگی معاونت علمی برای توسعه و پیشبرد طرح‌های اقتدارآفرین و فناورانه با همکاری نیروهای مسلح اشاره کرد.

افشین ادامه داد: برای تحقق اقتدار ملی، باید حاکمیت و دولت از توسعه فناوری‌ها در بخش دفاعی کشور هرچند اقتصادی نباشند، حمایت کنند؛ زیرا سرریز فناوری‌های بخش دفاعی نیز به تکامل زنجیره ارزش، توسعه بازار و اقتصاد بخش دانش‌بنیان و خصوصی کمک خواهد کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، نیروی انسانی خلاق، بازار و بنگاه را سه لازمه توسعه محصول و اقتصاد دانست و ابراز کرد: توسعه اقتصاد نیازمند دولت حمایتگر و بیمه‌گر است و نیروهای مسلح در ایجاد بازار و حمایت از اقتصاد بخش خصوصی و مردمی، می‌توانند نقشی راهبردی ایفا کند، لازم است مردم به این باور برسند که نیروهای مسلح حامی اقتصاد آن‌هاست و معاونت علمی آمادگی کامل دارد تا از سرریزشدن فناوری‌ها و زیرساخت‌های بخش دفاعی و عرضه این فناوری‌ها به بخش مهندسی و تجاری، حمایت و همکاری کند.

افشین با تأکید بر عزم جدی معاونت علمی برای اجرای موافقت‌نامه‌ها با نیروهای مسلح به‌منظور توسعه طرح‌های فناورانه، تحقق این مهم را با ایجاد یک پنجره واحد مسیر اجرای توافق‌نامه‌ها و پیشبرد همکاری‌ها اثرگذار و راهگشا دانست.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، دانشگاه امام حسین(ع) را یکی از دانشگاه‌های حائز رتبه بالا در همکاری‌ها و حمایت‌ها برشمرد و یادآور شد: انتظار داریم که این دانشگاه توانمند، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌ها را در اختیار دیگر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و فعالان فناور در مسیر اقتصادی شدن فناوری‌ها و تجاری‌سازی آن‌ها قرار دهد.

در ادامه این نشست، ضمن ارائه گزارشی از توافق‌نامه‌های جاری و خاتمه‌یافته معاونت علمی و نیروهای مسلح، زمینه توافقات و همکاری‌های آینده در موضوعات پیشران و فناورانه بررسی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha