به گزارش خبرگزاری حوزه ازاصفهان، حجتالاسلام حامد جدیدی، استاد و مدرس و پژوهشگر دانشگاه اصفهان در در جمع کارکنان منطقه پدافند هوایی شهید نصر اصفهانی، نزاع و درگیری دو جبهه حق و باطل در عرصه بین المللی را جنگ مدیریت ها عنوان کرد و گفت: از زمان خلقت حضرت آدم(ع) که خداوند فرمود: (انی جاعل فی الارض خلیفه) این نزاع با مخالفت شیطان آغاز شد.
وی افزود: در طول تاریخ هزاران پیامبر در طول مدت رسالت خود سعی کردند با جامعه سازی زمینه را برای حاکمیت الهی و اسلامی در جامعه به وجود آورند ولی شیطان و اعوان و انصارش سد راه تحقق این هدف پیامبران بودند تا جایی که تعداد معدودی از پیامبران توانستند برای مدتی حاکمیت و مدیریت جامعه را در دست گیرند.
استاد و پژوهشگر دانشگاه اصفهان پیامبر اکرم ص را جزء این معدود پیامبران دانست و گفت: ایشان تنها پیامبری بودند که پس از حضرت سلیمان ع توانستند پس از سال ها تلاش برای جامعه سازی برای مدت ده سال مدیریت و حاکمیت الهی جامعه را در دست گیرند که تداوم مسیر آن پس از رحلت ایشان با فتنه سقیفه از مسیر الهی خود منحرف شد و قیام حضرت اباعبدالله (ع ) برای بازگرداندن حاکمیت به مسیر الهی خود با واقعه جانسوز عاشورا رقم خورد و در ظاهر به نتیجه نرسید.
حجت الاسلام جدیدی در ادامه به تشکیل نظام کفر جهانی در قامت صهیونیسم جهانی اشاره کرد و گفت: این پدیده شوم و غده سرطانی با نفوذ در جوامع اسلامی و غیر اسلامی داعیه مدیریت جهان را دارد و تنها مانع تحقق اهداف شوم آن جبهه مقاومت اسلامی با محوریت، پشتیبانی و حمایت جمهوری اسلامی ایران است .
وی با اشاره به اینکه خداوند در آیه ۵۴ سوره مائده جامعه اسلامی را از سستی و انفعال در مقابل جبهه کفر باز می دارد و می فرماید: ((ای اهل ایمان! هر کس از شما از دینش برگردد [زیانی به خدا نمیرساند] خدا به زودی گروهی را میآورد که آنان را دوست دارد، و آنان هم خدا را دوست دارند؛ در برابر مؤمنانْ فروتناند، و در برابر کافرانْ سرسخت و قدرتمندند، همواره در راه خدا جهاد میکنند، و از سرزنش هیچ سرزنش کنندهای نمیترسند.... )) گفت: در برخی روایات رسیده از اهل بیت ع قوم سلمان فارسی که ایرانیان هستند شان نزول این آیه و این مجاهدان عنوان شده است که افتخار بزرگی است.
کارشناس دینی جنگ و درگیری پانزده ماهه رژیم صهیونیستی با غزه را رویارویی تمام جبهه استکبار با جبهه مقاومت اسلامی قلمداد کرد و ابراز داشت: در این جنگ استکبار جهانی به اهداف خود نرسید و طعم تلخ شکست بر پیشانی او نقش بست.










نظر شما