دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
دومین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن برگزار می‌شود

دومین همایش بین‌المللی مطالعات‌میان رشته‌ای قرآن و هفتمین همایش ملی اعجاز قرآن (ICIQS۲۰۲۵) روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، دومین همایش بین‌المللی مطالعات‌میان رشته‌ای قرآن و هفتمین همایش ملی اعجاز قرآن (ICIQS۲۰۲۵) روزهای ۱۷ و ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری و آنلاین برگزار خواهد شد.

این همایش با حضور صاحب نظران داخلی و بین‌المللی از جمله دکتر علیرضا طالب‌پور از دانشگاه شهید بهشتی، دکتر غلامرضا حسن‌زاده از دانشگاه علوم پزشکی ایران، پروفسور هولگر زلنتین از دانشگاه توبینگن آلمان، پروفسور الریکا مارتنسون از دانشگاه اسلو نروژ و پروفسور عبدالله گلدری از دانشگاه امارات برگزار می‌شود.

محورهای اصلی همایش شامل سه بخش مباحث نظری، قرآن و علم و مطالعات قرآنی و چالش‌های زمان معاصر و موضوعاتی نظیر روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن، سیستم‌های قرآن، آسیب‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن، سیر تطور اندیشه اعجاز قرآن و نقد و بررسی شبهات پیرامون اعجاز قرآن می‌باشد.

جلسات حضوری این همایش در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱۶ بهمن نسبت به ثبت‌نام از طریق اینجا اقدام نمایند.

به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر اعطا خواهد شد. فهرست تفصیلی برنامه و معرفی ارائه‌دهندگان به زودی اطلاع‌رسانی می‌گردد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وب‌سایت همایش به نشانی https://iciqs.ir مراجعه کرده یا در ساعات اداری با شماره‌های ۰۲۱-۲۹۹۰۵۴۱۹ و ۰۹۰۲۷۷۵۹۹۳۰ تماس حاصل نمایند.

دومین همایش بین‌المللی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن برگزار می‌شود

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha