چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
استرس و اضطراب مانعی در مسیر پیشرفت فردی است

حوزه/ نشست اخلاقی با موضوع بررسی تاثیر استرس و اضطراب بر پیشرفت افراد، به ویژه نوجوانان،در زرندیه برگزار شد. در این جلسه، مسائل مرتبط با آرامش و چگونگی دستیابی به آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، نشست اخلاقی با موضوع بررسی تاثیر استرس و اضطراب بر پیشرفت افراد، به ویژه نوجوانان، امروز با حضور خانم خدادادی مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه برگزار شد.

خدادادی گفت: استرس و اضطراب می‌تواند به عنوان مانعی جدی در مسیر پیشرفت فردی به شمار آید و به ویژه در زندگی انسان عصر حاضر ریشه‌دار شده است. وی افزود: آرامش به عنوان نقطه مقابل استرس است که تنها با شناخت و پذیرش واقعیت‌های زندگی به دست می‌آید.

خدادادی با بیان اینکه آرامش واقعی از طریق ایمان به قدرت الهی و تقوا حاصل می‌شود، بر اهمیت باور به وجود قدرتی بالاتر از قدرت‌های مادی تاکید کرد.

وی بیان کرد: این باور، می‌تواند به عنوان یک منبع قوت و آرامش برای فرد عمل کند.

مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه در ادامه، اظهار داشت: حمایت عاطفی از سوی والدین، بعدی دیگر از موانع استرس و اضطراب است و می‌تواند به ارتقاء آرامش در زندگی نوجوانان کمک کند.

وی تصریح کرد: حمایت والدین در مراحل مختلف زندگی به خصوص در دوران نوجوانی، موجب افزایش اعتماد به نفس و کاهش اضطراب در افراد می‌شود.

خدادادی در این نشست به چالش‌های خاص دوران نوجوانی اشاره کرد و گفت: با ورود به این مرحله از زندگی، دانش‌آموزان باید خود را با تغییرات جدید سازگار کنند و به این نکته توجه داشته باشند که درون خود استعدادهای بالقوه‌ای دارند که با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌توان آن‌ها را بالفعل کرد.

وی خاطرنشان کرد:هدف‌گذاری باید بر اساس استعدادهای فردی باشد و در عین حال، قابلیت دست‌یابی داشته باشد،خودشناسی و نیازسنجی نیز به عنوان زمینه‌ای مهم برای تعیین اهداف کوتاه‌مدت و بلندمدت در نظر گرفته شد.

این نشست، با استقبال چشمگیر نوجوانان و والدین آن‌ها همراه بود و امید می‌رود که گام‌هایی موثر در راستای ارتقاء آرامش و بهبود کیفیت زندگی فردی و اجتماعی ایشان بردارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha