به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، به مناسبت ایام الله دهه فجر، با حضور مدیر عامل شرکت توزیع برق و معاون عمرانی و برنامه ریزی استانداری اصفهان، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، فرماندار ویژه کاشان ، و معاونان فرماندار و مدیران واحدهای تولیدی وصنعتی کاشان نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی کارخانجات ریسندگی و بافندگی یلدای کویر کاشان افتتاح شد.
محمد مرادی مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان ضمن قدردانی از شرکت یلدای کویر جهت سرمایه گذاری در تولید انرژی پاک درسطح استان اصفهان در کاهش ناترازی برق گفت:امیدواریم بتوانیم این حرکت را درسطح استان گسترش بدهیم.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اصفهان با بیان اینکه از صنعتگران استان اصفهان انتظار داریم به سرعت در تولید انرژی خورشیدی به منظورتولید پایدار و جلوگیری ازقطع برق ورود کنند یاد آورشد : به دلیل با وفاق وهمدلی که درشهرستان کاشان وجود داردانتظارداریم از ظرفیت انرژی خورشیدی بیشتر استفاده شود.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان نیز با بیان اینکه برای تولید به خاطر وجود ۱۱۰۰ واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان کاشان و براساس تقاضاهای زیادی که در سطح شهرک های صنعتی درواحد های صنعتی وجود دارد براساس برآوردی که برای تامین بالغ بر۲۰۰مگاوات برق برای راه اندازی این واحدها شده است می طلبد در راستای تامین نیاز های شهرستان گام های مثبتی در توسعه و تامین شبکه های موجود در دستور کار شبکه توزیع برق استان برداشته شود گفت: با توجه به جایگاهی که شهرستان کاشان دارد ضرورت چارت سازمانی توزیع برق در تفویض اختیارات و احداث و بهسازی ساختمان اداری مورد نیاز است.
مجتبی راعی با بیان اینکه شهرستان کاشان از سال های قبل در تولید انرژی خورشیدی پیشتاز بوده است ابراز داشت :دراین شهرستان تاکنون بیش از ۵۰۰ واحد نیروگاهی خورشیدی برای تامین ۲۰۰ مگاوات برق راه اندازی شده ضمن اینکه ۴۰ مگاوات دیگر در حال اجرا است.
شایان ذکر است در پایان تفاهمنامه بین صنعت و اداره برق، کاشان به منظور شهر بدون خاموشی صنعت امضا شد.
انتهای پیام./














نظر شما