شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
بیش از ۷۰ گروه حقوق مدنی آمریکا از ترامپ خواستند از موضع تصرف غزه عقب‌نشینی کند

حوزه/ بیش از ۷۰ سازمان ملی و محلی حقوق مدنی، گروه‌های مذهبی و نهادهای مدافع حقوق بشر از رئیس‌جمهور آمریکا خواستند که از پیشنهاد خود برای "تصرف" نوار غزه و جابه‌جایی اجباری ساکنان فلسطینی آن صرف‌نظر کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری حوزه، در نامه‌ای که برای ترامپ ارسال شد، امضاکنندگان نگرانی عمیق خود را از پیشنهاد اخیر او برای اخراج نزدیک به ۲ میلیون فلسطینی از سرزمینشان ابراز کردند.

آن‌ها از دولت آمریکا خواستند که به جای اجرای سیاست‌هایی که می‌تواند موجب بی‌ثباتی منطقه شود، تلاش‌های دیپلماتیکی را که منجر به برقراری آتش‌بس در غزه شده بود، ادامه دهد.

در این نامه که روز جمعه به وقت محلی به صورت عمومی منتشر شد، آمده است: به بیان ساده، پاک‌سازی قومی و اشغال غزه توسط آمریکا واکنش شدیدی را در جهان عرب و اسلام برخواهد انگیخت، منابع آمریکا را با درگیر کردن ارتش این کشور در جنگ‌های بی‌پایان جدید تخلیه خواهد کرد و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی را غیرممکن خواهد ساخت که این امر خود به درگیری‌های بیشتری در منطقه منجر می‌شود.

آن‌ها همچنین هشدار دادند که طرح ترامپ پیشرفت‌های دیپلماتیکی را که او برای برقراری آتش‌بس انجام داده بود، تضعیف خواهد کرد.

امضاکنندگان این نامه شامل شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR)مسلمانان آمریکایی حامی فلسطین (AMP)گروه ضد جنگ CODEPINK سازمان Peace Action شورای سازمان‌های مسلمان آمریکا (USCMO) و بسیاری دیگر از گروه‌ها و نهادهای مدافع حقوق بشر بودند.

همچنین در این نامه تأکید شده است غزه یک 'ملک بزرگ برای فروش به بالاترین پیشنهاد' نیست؛ بلکه سرزمینی است که میلیون‌ها فلسطینی برای نسل‌ها در آن زندگی کرده‌اند.

امضاکنندگان از ترامپ خواستند تا به جای اجرای سیاست اشغال و جابه‌جایی، با کشورهای منطقه برای بازسازی غزه بدون اخراج فلسطینیان همکاری کند.
در ادمۀ این نامه آمده است: ما از دولت ترامپ می‌خواهیم که از این طرح اخراج و اشغال صرف‌نظر کند؛ شما باید به جای آن، با جهان عرب و اسلام همکاری کنید تا یک برنامه واقع‌بینانه برای بازسازی غزه بدون آواره کردن فلسطینیان از خانه‌های اجدادی‌شان ارائه دهید.

این نامه همچنین یک برنامه گسترده صلح را پیشنهاد داده که شامل مواردی همچون برقراری آتش‌بس دائمی، بازسازی انسانی غزه، ایجاد صندوق بین‌المللی برای توسعه و تشکیل کشور فلسطین، به رسمیت شناختن کامل کشور فلسطین توسط آمریکا، پایان اشغالگری و سیاست‌های تبعیض‌آمیز اسرائیل می‌باشد

پیشنهاد گستاخانۀ ترامپ با موج گسترده‌ای از محکومیت‌ها از سوی فلسطینیان، کشورهای عربی و اسلامی و بسیاری از کشورهای اروپایی و مجامع بین‌المللی مواجه شده است.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha