چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
برپایی غرفه جلسات خانگی قرآن در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن

حوزه/ غرفه قرارگاه جلسات خانگی قرآن کریم باهدف جریان‌سازی شعار «همه می‌توانند در خانه محفل زندگی با آیه‌ها برگزار کنند» در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برپا شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، غرفه قرارگاه جلسات خانگی قرآن کریم باهدف جریان‌سازی شعار «همه می‌توانند در خانه محفل زندگی با آیه‌ها برگزار کنند» در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برپا شد.

غرفه قرارگاه جلسات خانگی قرآن طرح‌های ویژه‌ای را برای بازدیدکنندگان از این نمایشگاه در نظر گرفته است که از آن جمله می‌توان به «نقشه گنج قرآن» با محوریت معرفی شهید ابراهیم هادی و دعوت به انس با قرآن کریم و برگزاری جلسات خانگی قرآن اشاره کرد.

همچنین معرفی پویش ستاره‌های زمین با حضور کارشناسان قرارگاه جلسات خانگی قرآن در این غرفه انجام می‌شود.

استقرار میزهای تعاملی همچون میزهای نذر و وقف قرآنی به‌منظور ترویج فرهنگ قرانی در کشور از فعالیت‌های دیگر این غرفه است.

این غرفه از ۱۵ لغایت ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در مصلی تهران، شبستان اصلی، بخش ستاره‌های زمین واقع شده است و محصولات ستاد قرارگاه جلسات خانگی قرآن از جمله پرچم و کتاب‌ها نیز در این غرفه معرفی می‌شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha