چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۱
لرستان قهرمان، دیار افلاکیان مجاهد و مردمان شهیدپرور است

حوزه/ فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان گفت: لرستان قهرمان دیار افلاکیانِ مجاهد و مردمانِ شهیدپرور است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از لرستان، سردار نعمت الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان در پیامی ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا را گرامی داشت.

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت یعنی وارد شدن در حریم خلوت الهی و میهمان شدن بر سر سفره‌ی ضیافت الهی، این خیلی باعظمت است. مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۱۳۷۰/۱۰/۱۱

سلام و صلوات الهی بر روح پاک شهیدان، آن عزیزانی که خداوند متعال بزرگترین هدیه و محبت درگاه مقدس خود را نصیب آن بندگان مومن، مجاهد،مخلص و پاک‌باخته نمود و این شهدا بودند که با دادن جان و عمر عزیزشان، این محبت سرشار از لطف و مرحمت الهی را دریافت و در آن ‌حریم کبریایی وارد شدند.

سلام و درود خداوند بر حماسه‌سازان عرصه دفاع از ارزش‌های الهی و میهن اسلامی،به ویژه ۶ هزار و ۵۶۳ شهید والامقام استان لرستان.

۲۲ اسفندماه، سالروز بزرگداشت شهدا، فرصتی است برای یادآوری ایثار و فداکاری مردان و زنانی که در راه دفاع از آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی و حفظ استقلال و عزت این مرز و بوم، جان خود را تقدیم کردند.

شهیدان، الگوهای راستین مقاومت و استقامت‌اند که با ایمان راسخ و عشق به خدا، از هیچ تلاشی برای حفظ ارزش‌های اسلامی و ملی دریغ نکردند.

لرستان قهرمان، دیار افلاکیان مجاهد و مردمانِ شهیدپرور، همواره در طول تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، پیشتاز عرصهٔ ایثار و شهادت بوده است.

خون پاک شهدای این خطه، درخت انقلاب را بارور کرده و امروز ما را وامدار راه و آرمان‌های آنان ساخته است.

یاد و خاطره این عزیزان به ویژه شهدای گرانقدر محور مقاومت را گرامی می‌داریم و عهد می‌بندیم که راه آنان را ادامه دهیم و از دستاوردهای انقلاب اسلامی پاسداری کنیم.

والسلام علی عباد الله الصالحین

سرتیپ دوم پاسدار نعمت الله باقری

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha