جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
مقاومت ایران در برابر زورگویی‌های آمریکا؛ راهی به سوی استقلال و پیشرفت

حوزه/ امام جمعه هیدج با اشاره به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران، تاکید کرد: این اقدامات نه تنها ملت ایران را تسلیم نخواهد کرد، بلکه عزم آن‌ها را برای حفظ استقلال و پیشرفت کشور بیشتر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام زارعی، امام جمعه شهر هیدج، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با اشاره به تحریم‌های اخیر آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، این اقدامات را جنایتی علیه ملت ایران خواند و خواستار ثبت این ظلم‌ها در تاریخ و پیگیری دیپلماتیک این موضوع در مجامع بین‌المللی شد.

حجت‌الاسلام زارعی با اشاره به تحریم ۱۸ شرکت، ۱۲ کشتی و وزیر نفت ایران، اظهار داشت: تحریم‌ها ابزار همیشگی آمریکا برای فشار بر کشورهایی است که از فرمان‌های آنها پیروی نمی‌کنند. در دوران طاغوت، آمریکا از منابع و امکانات ایران به‌راحتی استفاده می‌کرد و حتی از ایران برای اهداف خود در جنگ ویتنام بهره می‌برد. اما پس از انقلاب اسلامی، مردم ایران آمریکا را از کشور بیرون راندند و استقلال خود را بازیافتند.

وی افزود: آمریکایی‌ها پس از انقلاب همواره با ایران دشمنی کرده‌اند و از دهه ۹۰ به بعد، تمرکز خود را بر فشارهای اقتصادی گذاشته‌اند تا ملت ایران را تحت فشار قرار دهند. اما این تحریم‌ها نه تنها ما را تسلیم نخواهد کرد، بلکه عزم ما را برای حفظ استقلال و پیشرفت کشور بیشتر می‌کند.

امام جمعه هیدج با تاکید بر غیرقانونی بودن این تحریم‌ها از نظر پادمان‌های بین‌المللی، گفت: ما حق داریم نفت خود را تولید و بفروشیم، همان‌طور که آمریکا سلاح تولید می‌کند و می‌فروشد. این تحریم‌ها نه تنها تاثیری بر اراده ملت ایران نخواهد داشت، بلکه برعکس، ما را مصمم‌تر از قبل به سوی پیشرفت و استقلال سوق خواهد داد.

حجت‌الاسلام زارعی در پایان از مسئولان دیپلماسی کشور خواست تا شکایت رسمی علیه آمریکا در سازمان‌های بین‌المللی تنظیم کنند و این ظلم‌ها را به جهانیان نشان دهند. وی تاکید کرد: این اقدامات هرچند ممکن است در کوتاه‌مدت تاثیری نداشته باشد، اما در تاریخ ثبت خواهد شد و نشان‌دهنده مقاومت و ایستادگی ملت ایران در برابر زورگویی‌های آمریکا خواهد بود.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha